Google Presentaties

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Google Presentaties is het online antwoord van Google op Microsoft PowerPoint. U hoeft geen office-pakket op uw pc geïnstalleerd hebben, maar kunt via uw internet browser (Edge, Firefox en Chrome) presentaties openen, bewerken en opslaan. U kunt deze bestanden vervolgens met Google Presentaties bewaren op uw eigen account. Zo kunt u thuis, op het werk en tijdens vakanties altijd bij uw documenten. Er zijn ook Google Presentaties apps voor Android en iOS.

Android en iOS
Met Google Presentaties voor Android en iOS kun je presentaties maken en delen met anderen en ook is het mogelijk om tegelijkertijd met anderen te werken aan dezelfde presentatie. Verder kun je eenvoudig PowerPoint-bestanden openen en bewerken.

De app heeft een overzichtelijke interface en voor iedereen die wel eens met PowerPoint werkt zullen de functies van Google Presentaties al snel duidelijk zijn. Google biedt met de komst van Google Presentaties nu een compleet office-pakket voor je telefoon of tablet en dat helemaal gratis. Uiteraard werkt een app als Google Presentaties het beste op het grotere scherm van een tablet. Op een telefoon is de app ook te gebruiken, maar werkt het toch allemaal net wat minder gemakkelijk.

Reacties

Wanneer krijgt deze app het nieuwe design waar de meeste Google apps naar zijn veranderd?