Gratis bestanden herstellen

Hieronder vindt u gratis software om per ongeluk weggegooide bestanden terug te vinden en te herstellen. De software is ook geschikt om bestanden van geformatteerde schijven terug te zetten - mits ze niet overschreven zijn. U kunt met deze bestandsherstelsoftware (file recovery, undelete) gewiste foto's, filmpjes, documenten en andere bestanden terugvinden en herstellen van harde schijven, usb sticks en SD-kaarten van foto-camera's. De software is gerangschikt op cijfer, met de hoogstgewaardeerde bovenaan, maar u kunt ook sorteren op aantal keren bekeken.

Recuva

Gewoon goed
Voor Windows
7.51929

De makers van het populaire schoonmaakprogramma CCleaner hebben ook een uitstekende file recovery applicatie gemaakt, genaamd Recuva. Met dit freeware programma kun je per ongeluk weggegooide bestanden en foto's weer terug toveren. Zelfs van geformatteerde partities en fotocamera-geheugenkaartjes kunnen gegevens teruggehaald worden. Mits niet overschreven door nieuwe bestanden natuurlijk. Recuva is zeer gemakkelijk in het gebruik!

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!
Versienummer: 
1.53.2096
Taal: 
Nederlands en Engels

Kickass Undelete

Voor Windows
7.44928

Kickass Undelete is een open source programma om per ongeluk verwijderde bestanden terug te vinden. Als u bestanden (foto's, filmpjes, documenten) uit de prullenbak weggegooid heeft of een geheugenkaartje van uw camera gewist dan kan Kickass Undelete ze vaak herstellen. Kickass Undelete werkt voor harde schijven, USB sticks en SD kaarten.

Installatie: 
100% schoon
Versienummer: 
1.5.5
Taal: 
Engels