Verwijder software

Hieronder vindt u een overzicht van alle gratis software in de categorie Software verwijderen of deïnstallatie. Hiermee kunt u op grondige wijze weerbarstige software van uw pc verwijderen.

GeekUninstaller

Voor Windows
7.93333
Gemiddelde: 7.9 (120 stemmen)
Installatie: 
100% schoon

GeekUninstaller is een nieuw programma van Nederlandse makelij om weerbarstige software mee te deïnstalleren. Als software niet langs de normale weg gedeïnstalleerd kan worden dan biedt GeekUninstaller de mogelijkheid tot Geforceerd Verwijderen, waarna achtergebleven bestanden, mappen en register items weggegooid worden.
 

Versienummer: 
1.4.5.120
Laatst gewijzigd: 
23 oktober 2017
Taal: 
Nederlands en Engels

SlimComputer

Voor Windows
7.11765
Gemiddelde: 7.1 (68 stemmen)

SlimComputer is een handig programmaatje van de makers van SlimCleaner om een nieuw gekochte pc of laptop schoon te maken. Op nieuwe computers zit vaak onnodige software van de fabrikant voorgeïnstalleerd. Met SlimComputer kunt u alle troep, die uw nieuwe pc vertraagt, er af halen.

Versienummer: 
1.3
Laatst gewijzigd: 
10 juni 2013
Taal: 
Engels

PC Decrapifier

Voor Windows
6.91045
Gemiddelde: 6.9 (67 stemmen)
Installatie: 
100% schoon

Als u een nieuwe pc of laptop koopt zit deze meestal volgestouwd met allerlei voorgeïnstalleerde software van de fabrikant of derde partijen. Vaak zijn dit onnodige programma's die u niet wilt. Weg ermee dus! PC Decrapifier helpt om op een makkelijke manier deze software van een nieuwe computer te verwijderen.

Versienummer: 
3.0.1
Laatst gewijzigd: 
2 augustus 2016
Taal: 
Engels

Browser Cleaner

Voor Windows
6.67273
Gemiddelde: 6.7 (55 stemmen)
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Bij heel veel gratis software wordt tegenwoordig geprobeerd om je nog wat onnodige browser werkbalken aan te smeren. Heel vervelend al die extra toolbars in Internet Explorer, Firefox en Google Chrome. Browser Cleaner helpt om in een keer alle toolbars uit je browsers te verwijderen.

Taal: 
Engels