Sway

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (550 stemmen)
Beschrijving: 

Sway is een nieuwe applicatie van Microsoft om presentaties mee te maken. Sway is onderdeel van Office en eigenlijk de wat lossere opvolger van PowerPoint. Of nog beter: Sway is Microsofts eigen alternatief voor Prezi - dat een inmiddels veelgebruikte PowerPoint-killer is.

Met Sway kunt u op een speelse manier presentaties, interactieve rapporten, persoonlijke verhalen en meer maken. U kunt foto, tekst, video (onder andere via YouTube) en web content (tweets, Facebook) invoegen en opmaken op een creatieve manier.

Voor Sway hebt u een Microsoft-account nodig. Door u gemaakte creaties worden opgeslagen op de servers van Microsoft en u kunt ze delen met anderen via mail of sociale netwerken. Let wel op dat u bij het delen uw presentatie als 'niet-vermeld' aanmerkt, zodat alleen mensen die u de link stuurt deze kunnen bekijken (anders wordt uw 'Sway' openbaar en zichbaar voor iedereen op docs.com).

Sway lijkt een interessant antwoord op concurrent Prezi te zijn. Er is een webapplicatie en een app voor Windows 10.

DL

Website producent: 

Reacties

Dezelfde bagger als prezi, alleen bruikbaar met een internetverbinding en alles is middelmaat en automaat, allemaal standaardstijlen, Ikea-uiterlijk, niet creatief.