Gratis sport apps

Hieronder vindt u gratis apps en software in de categorie sport. Apps over actieve en passieve sportbeoefening kunt u hier vinden. U kunt ze sorteren op cijfer en aantal keren bekeken.

Strava

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
7.04762

Strava was oorspronkelijk vooral op wielrenners gericht maar is tegenwoordig ook heel populair onder hardlopers. Strava houdt natuurlijk met GPS de basics bij van je sportsessie: zoals tijd, afstand, snelheid en verbruikte calorieën. En je loop- of fietsroute kun je naderhand op de kaart zien. Segmenten zijn de slagroom op de taart: stukjes van een route waarop je kunt proberen een record te vestigen door de strijd aan te gaan met alle andere lopers en renners die dit parcours afgelegd hebben.

Taal: 
Nederlands en Engels

Runkeeper

Best goed, maar met duidelijke nadelen
Voor Android en iOS
6.47222

RunKeeper is een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. RunKeeper maakt gebruik van de GPS in je smartphone om deze gegevens te verzamelen. Met de RunKeeper app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen.

Taal: 
Nederlands en Engels

Google Fit

Voor Android en iOS
6.19048

Google Fit is de fitness-app van de zoekgigant, waarmee je kunt bijhouden hoeveel je wandelt, fietst en hardloopt op een dag. Google Fit telt je stappen, houdt de duur van je activiteiten bij, meet de afstand die je aflegt en maakt een schatting van je verbruikte calorieën. Je kunt dagelijkse doelen stellen (stappen en uren beweging) en Fit registreert automatisch of je wandelt, rent of fietst.

Taal: 
Nederlands en Engels

Voetbal International

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
5.14286

Het grootste tijdschrift over voetbal in Nederland heeft natuurlijk ook zijn eigen apps voor Android en iOS. De Voetbal International apps bieden het laatste nieuws, statistieken (actuele tussenstanden, uitslagen en ranglijsten van tientallen competities), nieuws over je favoriete club, audio en video's en veel meer. Onmisbaar voor de echte voetbalfans.

Taal: 
Nederlands

FIFA

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
4.4

Voor voetballiefhebbers is dit de uitgebreidste app die er is: FIFA. Met de officiële app van de wereld voetbalbond kun je 200 competities volgen. Alle nieuws, video's, uitslagen, standen en statistieken binnen handbereik.
Centraal staat het World Match Centre met uitslagen van bijna alle competities ter wereld. Opstellingen, scoreverloop, doelpuntenmakers, gele en rode kaarten, wissels en standen. Completer kan bijna niet.

Taal: 
Engels