Gratis sport apps

Hieronder vindt u gratis apps en software in de categorie sport. Apps over actieve en passieve sportbeoefening kunt u hier vinden. U kunt ze sorteren op cijfer en aantal keren bekeken.

Strava

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
7.16667

Strava was oorspronkelijk vooral op wielrenners gericht maar is tegenwoordig ook heel populair onder hardlopers. Strava houdt natuurlijk met GPS de basics bij van je sportsessie: zoals tijd, afstand, snelheid en verbruikte calorieën. En je loop- of fietsroute kun je naderhand op de kaart zien. Segmenten zijn de slagroom op de taart: stukjes van een route waarop je kunt proberen een record te vestigen door de strijd aan te gaan met alle andere lopers en renners die dit parcours afgelegd hebben.

Taal: 
Nederlands en Engels

Looptijden.nl

Voor Android en iOS
6.84615

Looptijden.nl is een gratis app van de gelijknamige website om je hardlooptijden bij te houden. Looptijden.nl meet - via de GPS van je telefoon - de afstand die je loopt en berekent gelijk je gemiddelde snelheid. Onderweg kun je de route zien die je loopt. Tijden kun je gelijk publiceren op Looptijden.nl, Twitter en FaceBook.

Taal: 
Nederlands en Engels

FIFA

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
6.66667

Voor voetballiefhebbers is dit de uitgebreidste app die er is: FIFA. Met de officiële app van de wereld voetbalbond kun je 200 competities volgen. Alle nieuws, video's, uitslagen, standen en statistieken binnen handbereik.
Centraal staat het World Match Centre met uitslagen van bijna alle competities ter wereld. Opstellingen, scoreverloop, doelpuntenmakers, gele en rode kaarten, wissels en standen. Completer kan bijna niet.

Taal: 
Engels

Google Fit

Voor Android en iOS
6.45

Google Fit is de fitness-app van de zoekgigant, waarmee je kunt bijhouden hoeveel je wandelt, fietst en hardloopt op een dag. Google Fit telt je stappen, houdt de duur van je activiteiten bij, meet de afstand die je aflegt en maakt een schatting van je verbruikte calorieën.

Taal: 
Nederlands en Engels

Runkeeper

Voor Android en iOS
6.42647

RunKeeper is een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. RunKeeper maakt gebruik van de GPS in je smartphone om deze gegevens te verzamelen. Met de RunKeeper app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen.

Taal: 
Nederlands en Engels

Fox Sports NL

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
6.31579

Via de gratis Fox Sports NL app kun je alle wedstrijden van de Eredivisie, Jupiler League, KNVB-beker, FA cup, Europa League en de Engelse en Italiaanse competitie volgen. Wanneer je op een bepaalde wedstrijd klikt krijg je meer wedstrijdinformatie en kun je bijbehorende filmpjes bekijken. Ook kun je standen, voetbalnieuws en populaire filmpjes bekijken.

Taal: 
Nederlands

Voetbal International

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
5.83333

Het grootste tijdschrift over voetbal in Nederland heeft natuurlijk ook zijn eigen apps voor Android en iOS. De Voetbal International apps bieden het laatste nieuws, statistieken (actuele tussenstanden, uitslagen en ranglijsten van tientallen competities), nieuws over je favoriete club, audio en video's en veel meer. Onmisbaar voor de echte voetbalfans.

Taal: 
Nederlands