Gratis browser plugins

Hieronder vindt u gratis browser plugins voor Google Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera, Safari en andere browsers. De meeste worden tegenwoordig niet meer direct ondersteund als plugin in veel browsers (maar kunnen soms nog handmatig ingeschakeld worden). Flash wordt nog tot 2020 ondersteund door veel browsers.

Java

Voor Windows, macOS en Linux
7.33914

Java is een techniek die onder andere zorgde voor inmiddels verouderde functionaliteit (Java applets) op websites. Ook sommige applicaties op uw pc maken er gebruik van. En heel veel spelletjes zijn in Java. Java is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux en functioneerde als plugin in diverse browsers. Tegenwoordig is de Java-plugin alleen nog te gebruiken in Internet Explorer. Chrome, Firefox, Edge en Opera ondersteunen de Java-plugin niet meer.

Installatie: 
Let op bij de installatie
Versienummer: 
8 update 361, 17.0.6, 19.0.2
Taal: 
Nederlands en Engels

Adobe Acrobat Reader DC

Voor Windows en macOS
Voor Android en iOS
7.33582

Adobe Acrobat Reader DC (vroeger gewoon Adobe Reader) is de standaard software voor het bekijken van PDF-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader kunt u werkelijk elk PDF'je openen aangezien producent Adobe de originele ontwikkelaar van het PDF-formaat is. Acrobat Reader heeft veel mogelijkheden, maar is veel groter dan alternatieve programma's om PDF'jes mee te bekijken.

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!
Versienummer: 
23.001.20064
Taal: 
Nederlands en Engels