Dataverbruik en beltegoed

Hieronder vindt u een overzicht van alle gratis apps die dataverbruik en beltegoed van uw mobiele telefoon bijhouden. De apps zijn geordend op cijfer, maar u kunt ook sorteren op aantal keren bekeken.

My Vodafone

Voor Android en iOS
8

Met My Vodafone kun je je dataverbruik en sms- en beltegoed van je telefoon bekijken. Ook geeft de app een overzicht van je telefoonrekeningen en kun je de einddatum van je contract inzien. Verder kun je opwaarderen als je prepaid hebt.
 

Taal: 
Nederlands

My T-Mobile

Voor Android en iOS
8

My T-Mobile is de app van de gelijknamige provider om je dataverbruik te bekijken en facturen in te zien. Ook van je gegevens kun je een overzicht krijgen. Zo kun je zowel met abonnement als prepaid je sms- en beltegoed en dataverbruik in de gaten houden.

Taal: 
Nederlands

MijnKPN

Voor Android en iOS
7.72727

Dataverbruik van je telefoon meten kan voor KPN-klanten met MijnKPN (voorheen was dit de MB Meter). Met deze app heb je een overzicht van je rekeningen en dataverbruik op één plek. Ook kun je je abonnement aanpassen en je instellingen wijzigen. Een simpele app die je mobiele bel-, sms- en MB-tegoed in kaart brengt. De app is zowel voor Android, iPhone als Windows Phone beschikbaar. Niet voor zakelijke gebruikers!

Taal: 
Nederlands