NS Reisplanner Xtra

Geschikt voor: 
Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.8 (12 stemmen)
Actueel: 

20 juni 2018
NS Reisplanner Xtra 5.3 voor iOS biedt uitgebreidere mogelijkheden voor het kopen van dagkaarten en toeslagen als e-ticket. Te vinden in de app onder het menu Meer | Kaartverkoop. De Android-versie heeft dit nog niet.

Omschrijving software: 

Reisplanner Xtra is de officiële app van de NS. Je kunt er eenvoudig je reis mee plannen en snel vertrektijden opzoeken. Ook waarschuwt de app wanneer je moet uitchecken met een OV-chipkaart. Werkzaamheden en vertragingen worden weergegeven en zijn vaak eerder via deze app te vinden dan op de borden op het station. NS Reisplanner Xtra is een onmisbare app voor mensen die veel met de trein, bus, tram en metro onderweg zijn.

Reisplanner biedt sinds 2016 ook de mogelijkheid om e-tickets te kopen en op je telefoon te bewaren als vervoersbewijs. Ook wordt reisinformatie over vervoer met bus, tram, metro en veerboot gegeven. NS Reisplanner Xtra is voor zowel de iPhone en iPad als voor Android gratis beschikbaar.

Categorie: 
Reizen, Navigatie
Versienummer: 
5.4 (iOS) & 5.5.10 (Android)
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands
Deel deze download: 

Reacties

genn.

op mijn desktop geen problemen: plannen, kopen, ov-fiets etc allemaal beschikbaar

Volgens mij ontwikkelt NS alleen nog specifieke reisplanners voor Android en iOS en niet voor de andere getoonde besturingssystemen.

is nu nog steeds zo en niet op laptop of desktop en een telefoon daarvoor kopen is buiten verhouding duur

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ngeland