NS Reisplanner Xtra

Geschikt voor: 
Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.8 (10 stemmen)
Actueel: 

23 november 2017
NS Reisplanner Xtra 5.1 voor Android en iOS biedt de optie om e-tickets te kopen binnen de app. Dus niet meer naar een website, mailtjes afwachten en meer, maar gelijk je e-ticket in de NS app opslaan.

Omschrijving software: 

Reisplanner Xtra is de officiële app van de NS. Je kunt er eenvoudig je reis mee plannen en snel vertrektijden opzoeken. Ook waarschuwt de app wanneer je moet uitchecken met een OV-chipkaart. Werkzaamheden en vertragingen worden weergegeven en zijn vaak eerder via deze app te vinden dan op de borden op het station. NS Reisplanner Xtra is een onmisbare app voor mensen die veel met de trein, bus, tram en metro onderweg zijn.

Reisplanner biedt sinds 2016 ook de mogelijkheid om e-tickets te kopen en op je telefoon te bewaren als vervoersbewijs. Ook wordt reisinformatie over vervoer met bus, tram, metro en veerboot gegeven. NS Reisplanner Xtra is voor zowel de iPhone en iPad als voor Android gratis beschikbaar.

Categorie: 
Reizen, Navigatie
Laatst gewijzigd: 
23 november 2017
Versienummer: 
5.1
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands
Deel deze download: 

Reacties

op mijn desktop geen problemen: plannen, kopen, ov-fiets etc allemaal beschikbaar

Volgens mij ontwikkelt NS alleen nog specifieke reisplanners voor Android en iOS en niet voor de andere getoonde besturingssystemen.

is nu nog steeds zo en niet op laptop of desktop en een telefoon daarvoor kopen is buiten verhouding duur

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
por_ugal