NS Reisplanner

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (20 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
7.12.1 (iOS) & 6.6.3 (Android)
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Reizen
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

NS Reisplanner is de officiële app van de NS. Je kunt er eenvoudig je reis mee plannen en snel vertrektijden opzoeken. Ook waarschuwt de app wanneer je moet uitchecken met een OV-chipkaart. Werkzaamheden en vertragingen worden weergegeven en zijn vaak eerder via deze app te vinden dan op de borden op het station. NS Reisplanner is een onmisbare app voor mensen die veel met de trein, bus, tram en metro onderweg zijn.

NS Reisplanner biedt sinds 2016 ook de mogelijkheid om e-tickets te kopen en op je telefoon te bewaren als vervoersbewijs. Ook wordt reisinformatie over vervoer met bus, tram, metro en veerboot gegeven. NS Reisplanner is voor zowel de iPhone en iPad als voor Android gratis beschikbaar.

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

sinds deze update (6.0.34) werkt de app niet meer bij mij (android 6.0.1)

Is nu verduidelijkt

Jammer dat de redactie nog steeds aangeeft dat de reisplanner voor oa Windows en Apple beschikbaar is, terwijl NS ALLEEN NOG voor Android en iOS apps maakt. De overige besturingssystemen moeten het met een browserversie doen die niet dezelfde faciliteiten biedt.

Via de PC ga je gewoon naar de website van NS en daar heb je dezelfde mogelijkheden als met de app voor IOS en Android.

genn.

op mijn desktop geen problemen: plannen, kopen, ov-fiets etc allemaal beschikbaar

is nu nog steeds zo en niet op laptop of desktop en een telefoon daarvoor kopen is buiten verhouding duur

Volgens mij ontwikkelt NS alleen nog specifieke reisplanners voor Android en iOS en niet voor de andere getoonde besturingssystemen.