Facebook

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Facebook is de grootste sociale netwerksite die er momenteel is. Meer dan een miljard mensen wereldwijd delen via Facebook berichten en foto's met elkaar. Zelfs bij de revoluties in Noord-Afrika speelden sociale media als Facebook een prominente rol.

Facebook heeft een Prikbord (Wall) waar je je updates op kwijt kunt. Berichten, foto's, video's en links kun je hier delen met anderen. Ook kun je foto's uploaden naar je eigen galerij. Verder kun je games doen via Facebook. Het Like/Vind ik leuk systeem zorgt ervoor dat je je waardering kunt uitspreken voor webpagina's.

Inst

Hulp en ondersteuning: 

Hoe verwijder je je Facebook account en tips voor privacy en beveiliging
Tip: privacy-instellingen en beveiliging Facebook aanscherpen

Reacties

MeWe , een goede vervanger voor censurerende en spionerende facebook .

https://mewe.com/

Ik wil even laten weten dat alles goed is gegaan en dat het nodige verwijderd is

Facebook heeft het gemunt op je kinderen. Door middel van dezelfde taktiek als de tabaksindustrie en bierfabrikanten vroeger.
https://thenextweb.c...

De pagina is gedeactiveerd en dat al drie jaar lang, anders had ik toen geen bericht gehad van de drie maanden. Ik moet hierbij vermelden dat ik ongeveer een jaar geleden deze even geactiveerd heb gehad met de poging het nog eens te herhalen. Ook toen hen ik haar weer gedeactiveerd. Ik weet het verschil tussen afmelden en via de beveiligde afdeling, deactiveren.

Late reactie, Deze pagina is verwijderd en ik kreeg het bericht dat dit zo'n drie maanden zou duren. Wel, nu na drie jaar is dit dus nog niet gebeurd.

Hallo, ik laat weten dat ze nog steeds niet verwijderd is en ik vraag me af als ik als zogenaamde geest op die pagina kenbaar maak dat ik dood ben en daar de nodige bewijsstukken bijvoeg hoelang het duurt dat ze dat bericht verwijderen. Natuurlijk wordt dan deze pagina openbaar gemaakt.

Is de Facebook account van uw vrouw gedeactiveerd of verwijderd? Dat schijnt uit te maken.
Misschien heeft u iets aan deze pagina:
https://nl-nl.facebook.com/help/359046244166395/
 

De opgezegde pagina van mijn vrouw, die nu meer dan twee jaar geleden overleden is, is nog steeds te vinden. Dit soort dingen horen dus bij Googlepraktijken. De schoften.

smart lists (goede vrienden, kennisen, familie en lokale omgeving) blijven eeuwig laden maar verder gebeurt er niets. dat onderdeel kunnen ze net zo goed schrappen. het zelfde met de interesse lijsten, blijft ook eeuwig laden.

Daar de regels per januari 2015 worden aangepast ,verwijder ik mijn profiel van FB .
Prive gegevens zijn dan niet meer prive en kunnen door gegeven worden naar derden .
Ik ben het daar niet mee eens !
Dus vertrek ik van FB !!