Hoe kun je GratisSoftware.nl steunen?

Als je GratisSoftware.nl een nuttige website vindt en ons een warm hart toedraagt dan kun je ons ook steunen op verschillende manieren. Gratis natuurlijk!

Je kunt:

➤ nieuws, tips of downloads op GratisSoftware.nl delen met anderen via e-mail, Twitter, Facebook en WhatsApp met de knoppen bij elk artikel

➤ GratisSoftware.nl volgen op: Google Nieuws (klik op Volgen! op Googles nieuws-website) en Twitter

➤ ons vaker bezoeken ;-) Voeg GratisSoftware.nl toe aan je favorieten of bladwijzers

➤ ons niet blokkeren in je adblocker (maar we nemen het je niet kwalijk als je dat wel doet)

➤ en vooral, als je zelf een website hebt of Facebook-, Twitter- of andere pagina, een linkje plaatsen naar GratisSoftware.nl!

Als onze bezoekers ons een beetje helpen op bovenstaande manieren dan hopen we dat de bezoekersaantallen weer wat aantrekken en we onverminderd door kunnen blijven gaan met het bieden van een overzicht van de beste gratis software en nieuws & tips. Dank voor je steun!

Reacties

ik ben al jaren fan van GratisSoftware.nl. ik kijk dagelijks op de site onder andere of er updates en nieuwe software zijn waar ik interesse in heb .een prima site.

afbeelding van WriTer

Hier zit ook een grote fan van Gratissoftware.nl en kom al jaren zowat dagelijks één tot meerdere keren langs.
Bijna al jullie wensen voer ik uit, behalve die reclame... ik ben een persoon die een extreme hekel heeft aan reclame en in het dagelijkse leven er zelf bijna alles aan doet om die te vermijden.
Maar moest het nu ooit echt nodig zijn om jullie website te laten verder bestaan zou ik dat eventueel wel overwegen, want ik zou deze site echt niet willen zien verdwijnen.

"Wandelen is het beste medicijn"

Reageer