Microsoft Word voor iOS, Android en Windows 10 (Mobile)

Info

Info
Geschikt voor: 
Voor Windows
Voor Android, iOS en Windows Mobile
Versienummer: 
2.19 (iOS) & 16.0.11001.20074 (Android)
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.2 (74 stemmen)
Omschrijving software: 

Met Microsoft Word voor Android, iPhone en iPad en Windows 10 tablets en Windows 10 Mobile kun je gratis documenten bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. Dus gratis Microsoft Office apps voor je smartphone en tablet!

Word voor Android, iOS en Windows 10 Mobile geeft je documenten (doc, docx) precies zo weer als in de desktop-versie van Word, claimt Microsoft. Je kunt je Office-documenten opslaan in de online opslagdiensten OneDrive, Google Drive, Dropbox of Box. Behalve Word zijn ook Excel en PowerPoint te krijgen voor Android, iPhone en iPad en Windows 10 tablets en Windows 10 Mobile. Een Office 365 abonnement is alleen nodig voor geavanceerde functies, maar de meeste thuisgebruikers zullen prima uit de voeten kunnen met de gratis versie.

Microsoft heeft één restrictie: tablets en andere Windows-apparaten groter dan 10,1 inch (zoals de iPad Pro, bepaalde Windows 10 tablets en desktop pc's en laptops met Windows 10) moeten wel een betaald abonnement afsluiten om documenten te kunnen maken of bewerken!

Je kunt Microsoft Word wel gratis gebruiken op alle Windows 10 apparaten (desktop, laptop, tablet) groter dan 10,1 inch maar dan alleen als viewer - niet om documenten te maken of bewerken! Anders moet je Microsoft Office kopen.

Categorie: 
Office

Download

Downloaden
Installatie: 
100% schoon
Download gratis Microsoft Word voor Android (Android 4.4 of hoger nodig!)
Download gratis Microsoft Word Mobile voor Windows 10 en Windows 10 Mobile (schermgrootte minder dan 10,1 inch)
 
Meer downloads:
Download gratis Excel en PowerPoint voor Android, iPhone en iPad en Windows 10 en Windows 10 Mobile
 
Als de gratis Microsoft Office je bevalt, maar je alle functionaliteit wilt kun je Microsoft Office Home, Personal of voor studenten ook kopen via GratisSoftware.nl (je betaalt dezelfde prijs, maar steunt ons als je dit via een van de linkjes op de onderstaande pagina doet):
 
Koop volledige Microsoft Office
 
Deel deze download: 

Reacties

Gelukkig kan ik op mijn 17 inch Lenovo laptop wel Libre Office volledig gebruiken, als kantoorpakket. Dat gaat net zo goed als Microsoft, dus mis M.S. Office absoluut niet!

Uniek! Een 17 inch laptop met of iOS, Android of Windows 10 Mobile als besturingssysteem! Ik zou ook Anoniem blijven als ik bij dit onderwerp begin over een 17 inch laptop, na het artikel GELEZEN te hebben.

Ik sluit een ssd aan op mijn android tablet.
Dan kan ik alle office bestanden zien maar niet bewerken.
Iemand enig idee hoe dit komt en hoe ik dit kan verhelpen?

Thanks !!
geert b.

Als ik word app installeer krijg ik een schempje dat ik mij moet aanmelden met een account en er staat bij voor Office 365.
Wat nu?

Je kunt je aanmelden met je hotmail / Microsoft account. Als je die niet hebt kun je die zo maken, gratis.
Als je gewoon de gratis versie wilt blijven gebruiken, zie je boven een pijltje naar links. Klik dit aan, en er wordt gevraagd: basic blijven? Bevestigen. Klaar.

Ik ben benieuwd

Ik slaag er niet in om mijn Word bestanden op te slaan in (Google)DRIVE . Hoe voeg ik DRIVE toe als opslaglocatie?e

Hoe vind ik de lijst van documenten?l

Ik heb er niets aan, want verwerk nooit tekst op mijn tablet. Als ik wat te tikken heb of een tekstdocument wil openen, gebruik ik het prima gratis Libre Office op mijn laptop. (Dan kan ik tenminste mijn 10 vinger systeem gebruiken op het Qwerty toetsenbord. Dat gaat, voor mij, sneller als het 1 vinger tikken op dat glazen paneel! Het blijft toch een gepriegel voor mij.

Een kort mailtje typen op mijn tablet is al een opgave, dus gebruik ook dan mijn laptop.) Nee! Ik gebruik mijn tablet slechts voor opzoekwerk tussen de tv reclameblokken, of als mijn laptop uit staat. En verder doe ik er niets mee. Maar als ik dan zie hoe de jeugd, soms (!) wachtend voor stoplichten razendsnel met die duimpjes en vingertjes over hun schermen vliegen om wat berichtjes te typen.. ´t kan wel! Ik kan snel typen dankzij mijn VSLM diploma. Nogmaals; kan niet wennen aan dat ´1 vinger ge-etter´ op die glazen panelen. Dus geen Android MS word hier!

weet het nog niet

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
fr_nkrijk