Gmail

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Gmail is de maildienst van Google die online een mailbox van maximaal 15 GB biedt. Mail kan ook via POP in een mailprogramma worden binnengehaald. Behalve mailen is chatten ook mogelijk.

Omdat Gmail over een vrij goed spamfilter beschikt wordt je mail als je die via POP binnenhaalt in je eigen mailprogramma al voor een groot deel gevrijwaard van ongewenste berichten. Ideaal dus als je je inschrijft voor veel maillijsten of nieuwsbrieven. Verder is het mogelijk om mail van andere mail-accounts in Gmail binnen te halen, zodat je al je in mail in één account kunt lezen.

Googles webmaildienst Gmail heeft veel handige snufjes. Na chatten is ook videochatten via Hangouts toegevoegd aan Gmail. Zo kun je vanuit Gmail bellen met beeld erbij met je contactpersonen. Daarvoor dien je nog wel een plugin te downloaden en installeren (voor Windows en Mac: Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari).

De opslagruimte van 15 GB geldt voor Gmail, Google Drive en Google Foto's samen.

Inst

Reacties

Hoe bedoel je: iPhone en iPad=android?

Je kunt Gmail gewoon instellen in je eigen mailprogramma op je Windows pc. Dan haal je daar je Gmail berichten binnen.

@John

Je kunt Gmail gewoon instellen in Thunderbird, Windows Mail en andere mailprogramma's.

Meer downloads:
Download Gmail voor Android
Download Gmail voor iPhone en iPad= android

welke andere downloads?

Ik vind,dat ik ook andere mail programma's moet kunnen gebruiken om mijn gmail op mijn laptop/pc te krijgen, anders is dat concurentie vervalsing

geen reactie van gratissoftware.nl ? niemand die mij dit uit kan leggen ?

Artikel digitaalgids 7-2018 (pdf):
https://www.consumen...

Mijn Gmail ( 2 staps verificatie ) inlog sms code , komt soms "Van: Google" (letters dus). maar meestal komt de code van een +3247 etc nummer. (de google nummers wisselen).
Ik vertrouw de codes die ik heb gekregen "Van: Google" wel , maar die codes van de tel. nr. niet.

hier werd ook zo'n zelfde soort vraag gesteld , maar er is niet echt een antwoord daarop . de meningen verschillen daarover .

https://www.security...

wie kan mij hier meer over vertellen . zijn de codes die verzonden worden door die tel. nr. wel te vertrouwen en zijn ze eigenlijk wel afkomstig van Gmail (of Google) ? .

Als je waarde hecht aan privacy probeer dan eens protonmail.com Gmail en Google willen heel graag zoveel mogelijk van jou weten.

Opmaak van e-mailberichten slecht in de app. Veel te kleine letters en waarom zoomt ie 110% in? Verder steeds bij het openen van de app de melding "Je bent aangemeld met ......@gmail.com". Reageren op een bericht gaat niet omdat het toetsenbord niet tevoorschijn komt en is moeilijk bepalen welk veld dat moet.

JA!!! ALLES NAGEKEKEN!!!

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_enemarken