Gmail

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.8 (111 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Gmail is de maildienst van Google die online een mailbox van maximaal 15 GB biedt. Mail kan ook via POP in een mailprogramma worden binnengehaald. Behalve mailen, is chatten ook mogelijk en heeft Gmail steeds meer weg van een sociale netwerksite.

Omdat Gmail over een vrij goed spamfilter beschikt wordt uw mail als u die via POP binnenhaalt in uw eigen mailprogramma al voor een groot deel gevrijwaard van ongewenste berichten. Ideaal dus als u zich inschrijft voor veel maillijsten of nieuwsbrieven. Verder is het mogelijk om mail van andere mail-accounts in Gmail binnen te halen, zodat u al uw in mail in één account kunt lezen.

Googles webmaildienst Gmail heeft veel handige snufjes. Na chatten is ook videochatten via Hangouts toegevoegd aan Gmail. Zo kunt u vanuit Gmail bellen met beeld erbij met uw contactpersonen. Daarvoor dient u nog wel een plugin te downloaden en installeren (voor Windows en Mac: Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari).

De opslagruimte van 15 GB geldt voor Gmail, Google Drive en Google Foto's samen.

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Artikel digitaalgids 7-2018 (pdf):
https://www.consumen...

Mijn Gmail ( 2 staps verificatie ) inlog sms code , komt soms "Van: Google" (letters dus). maar meestal komt de code van een +3247 etc nummer. (de google nummers wisselen).
Ik vertrouw de codes die ik heb gekregen "Van: Google" wel , maar die codes van de tel. nr. niet.

hier werd ook zo'n zelfde soort vraag gesteld , maar er is niet echt een antwoord daarop . de meningen verschillen daarover .

https://www.security...

wie kan mij hier meer over vertellen . zijn de codes die verzonden worden door die tel. nr. wel te vertrouwen en zijn ze eigenlijk wel afkomstig van Gmail (of Google) ? .

geen reactie van gratissoftware.nl ? niemand die mij dit uit kan leggen ?

Als je waarde hecht aan privacy probeer dan eens protonmail.com Gmail en Google willen heel graag zoveel mogelijk van jou weten.

Opmaak van e-mailberichten slecht in de app. Veel te kleine letters en waarom zoomt ie 110% in? Verder steeds bij het openen van de app de melding "Je bent aangemeld met ......@gmail.com". Reageren op een bericht gaat niet omdat het toetsenbord niet tevoorschijn komt en is moeilijk bepalen welk veld dat moet.

Reageren op een e-mail komt het toetsenbord niet tevoorschijn.

Bij account/verbonden apparaten staat bij iphone aangegeven dat ingelogd is via safari terwijl ik de officiele app van gmail gebruik. Waarom wordt dit fout weergegeven?

Ze moeten spamfilter aan banden leggen. De helft komt niet binnen ook niet in de map ongewenst of andere mappen. Gmail kan zo niet serieus worden genomen als waardige email service.

NIET GEBRUIKEN. JE KRIJGT NIET ALLE MAIL TE ZIEN. GMAIL VERWIJDERD BERICHTEN VOOR JE HEBT KUNNEN LEZEN. WAAR HEBBEN ZE EIGENLIJK NOG EEN SPAM MAP VOOR? ALS JE NIETS WIL MISSEN GEEN GMAIL GEBRUIKEN.

Voeg afzenders van nieuwsbrieven toe aan je contakten om nieuwsbrieven door te laten komen anders verwijderd Google ze voordat je ze hebt kunnen lezen.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwits_rland