9292

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Reizen
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

De 9292 app werkt eigenlijk hetzelfde als de website, maar is voor smartphones en tablets veel handiger. Je kunt locatiebepaling activeren, zodat je direct vanaf de plaats waar je je bevindt een routebeschrijving kunt opzoeken. Via de planner kun je je reis met het openbaar vervoer (OV) plannen en zie je het meteen als er vertragingen zijn. De app geeft je dan meerdere adviezen waar je uit kun kiezen. Een must als je veel onderweg bent!

inst

Reacties

De app van OVinfo bevalt mij veel beter.

Goede app, maar wel oppassen dat alles klopt: stond lang te wachten bij een bushalte, mijn bus nummer reed door. Volgende bus ook. Chauffeur van andere bus behulpzaam, want bleek dat de halte voor mijn bus al jaren geleden verplaatst was. Afspraak gemist. Heel moeilijk om zoiets door te geven aan de webmaster, dagen heen en weer gemailed.

Geen

Prima hulpmiddel bij reizen

Jammer van teveel advertenties. En muziek gaat steeds uit. Het zou beter zijn als de standaard kaarten app de ov info overneemt van 9292, NS en andere bronnen.

Het kan nog wel even duren voordat iPhone-gebruikers niet meer afhankelijk zijn van het advertentierijke 9292. http://iphone.applei...

Nadeel is de videoadvertenties die automatisch beginnen en je muziek uitzetten. Als je veel muziek luistert deze app niet gebruiken.

Geen wat ?

Geen

Ik zou de app willen downloaden