Contact

 Hieronder kun je contact opnemen met de websitebeheerder of redactie. Je kunt een categorie kiezen waarover je bericht gaat. Als je pc vragen hebt dan kun je die stellen in de rubriek PC Hulp! De redactie beantwoordt geen vragen over computerproblemen.

> Hier is meer informatie voor adverteerders (more information voor advertisers)

Privacy

Als u een mailtje stuurt naar gratissoftware.nl of zich registreert voor een account dan dient u uw mailadres op te geven zodat wij uw mail kunnen beantwoorden of uw account kunnen aanmaken. Als u een vraag instuurt voor Pc hulp of reageert/antwoord geeft kunt u optioneel uw mailadres opgeven om meldingen te ontvangen van nieuwe antwoorden.

Uw mailadres wordt in alle gevallen niet aan derden verstrekt en wij bewaren uw mail enkel voor archiefdoeleinden of om instructies, meldingen of desgevraagd een nieuw wachtwoord te sturen. U kunt een verzoek indienen om uw account, mailadres en mailcorrespondentie met gratissoftware.nl te laten verwijderen door ons. Kies dan op onze Contact-pagina bij Categorie voor Privacy wetgeving AVG verzoek en omschrijf uw verzoek.