Box

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7 (17 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Box is een concurrent van Dropbox die 10 GB gratis opslagruimte biedt. Met Box kunt u uw bestanden online opslaan en benaderen via pc, tablet en telefoon. Delen en online samenwerking zijn ook mogelijk.

Foto's, video's, muziek en Office-documenten (Word, Excel, PowerPoint, PDF) kunt u uploaden en openen of bewerken met behulp van aanwezige apps op uw tablet of telefoon. Ook kunt u samen met anderen werken aan documenten. En ten slotte is het mogelijk om grote bestanden te delen met anderen via een linkje naar Box.

Box is een webdienst die ook apps heeft voor Android, iPad en iPhone. Regelmatig houdt Box acties waarbij 50 GB gratis opslag wordt weggegeven. Iets om in de gaten te houden!

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Goede dienst, maar niet echt gratis. Als je dan toch betaalt dan kan je beter voor www.vboxxcloud.nl gaan. Niet gratis maar wel echt top geregeld. Daarnaast gebruik ik al jaren Dropbox voor mijn prive foto's. Lekker makkelijk

goed

Zit al 2 jaar bij box, niks betaald. Werkt goed

10 GB is gratis, zoals hierboven vermeld staat. Voor meer moet je betalen.

Heb je al je bestanden in de Box gezet,...werkt het een maand. Daarna moet je gaan betalen. NIKS GRATIS!!!

Ik gebruik Box al tijden en heb gratis 50 GB. De de gepresenteerde info is achterhaald en onjuist.

Zou best eens een vergelijk van de toonaangevende clouddiensten willen zien met iDriveSync erbij. Komt dichtbij Dropbox, maar veel goedkoper: 150 Gb voor $50 = €39 /jaar. Een betere prijs/kwaliteitverhouding ken ik niet.