NPO

Actueel: 

4 juli 2017
De nieuwe NPO app voor Android en iOS is verschenen. Versie 7.0 van de NPO app heeft een geheel nieuw uiterlijk en nieuwe functionaliteit. Zo kun je gratis registreren en dan verder kijken waar je gebleven was op andere apparaten, favorieten en kijklijsten toevoegen, aanbevelingen krijgen en profielen aanmaken.

Besturingssysteem: 
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.5 (39 stemmen)
Omschrijving software: 

NPO (vroeger Uitzending Gemist) is de bekende service van de Publieke Omroep die je in staat stelt om herhalingen van je favoriete tv-programma's te bekijken. Series, films, documentaires, journaal, sport en veel meer kun je tot dertig dagen na de uitzending terugkijken met de app voor iPhone, iPad en Android, of op de website. Ook kun je live Nederland 1, 2 en 3, Zappelin en andere themakanalen kijken.

Naast een archief van gemiste uitzendingen kun je via NPO live tv kijken naar de zenders NPO 1, 2 en 3, Zapp en Zappelin en de diverse themakanalen van de publieke omroep, zoals NPO Doc, NPO Zapp Xtra, NPO Cultura, NPO 101, NPO Humor TV, NPO Nieuws en NPO Politiek. Ook radio luisteren (NPO Radio 1, 2, 4, 5 en 6 en 3FM) is mogelijk. Ten slotte kun je een uitgebreide TV Gids raadplegen.

Sinds juli 2017 kun je, als je een gratis account aanmaakt, Favorieten en een kijklijst toevoegen, profielen aanmaken (bijvoorbeeld voor je kinderen), persoonlijke aanbevelingen krijgen en verder kijken waar je gebleven was op een ander apparaat.

Als je een betaalde account neemt kun je meer series zien, zijn programma's langer beschikbaar en heb je geen reclame.

Categorie: 
Televisie
Laatst gewijzigd: 
4 juli 2017
Versienummer: 
7.0
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands
Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Wat een onoverzichtelijke en rommelige app. Kunnen we niet terug naar de vorige versie? Per dag per zender per tijdstip alle programma s. Ook vervelend is het dat het niet meer stopt na uitzending, maar doorgaat met de volgende aflevering.

Echt waardeloos, deze nieuwe app. Ik kan behalve de reclames aan het begin vrijwel niets meer terugkijken of live streamen. Gelukkig is wordt er ook vrijwel niets meer uitgezonden wat de moeite van het terugkijken waard is. Bah. Van mij mogen ze de NPO gewoon OPHEFFEN!

Waardeloze app.
Ik kan niets meer terugzien.
Altijd: niet beschikbaar.
Afscheid genomen van npo.

Je ziet niet toevallig in het buitenland? Daar zijn veel programma's vanwege rechtenkwesties niet beschikbaar.

NPO loopt een jaar of 6 achter en stimuleert nog steeds het gebruik van de destijds al verouderd en gevaarlijk geachte Flash Player, terwijl HTML5 inmiddels al jaren de standaard is en Flash om die reden zelfs uit Android is verwijderd. Een kwestie van geld waarschijnlijk, en een stukje desinteresse voor veiligheid van gebruikers. Goed, JW Player is er wel maar werkt ook niet altijd zoals het hoort, waardoor je op je desktop-pc met Flash bent aangewezen, als het al werkt. Antwoorden van NPO krijg je niet, alleen algemene tips over wissen van cache en cookies die ook niet altijd helpen.

Wanneer ik de NPO app installeer op mijn laptop, heb ik geen TV-ontvangst en krijg steeds de melding: "Er is iets fout gegaan bij het laden van de NPO Player".

Ik heb net hetzelfde probleem. Het filmpje wordt geladen, begint te spelen en stopt dan onmiddellijk met de melding: "Er is iets fout gegaan bij het laden van de NPO Player". heb jij al een oplossing gekregen of gevonden voor dit probleem?

Het zelfde probleem hier. Heb net gelezen ( http://help.npo.nl/v... ) dat je minimaal op Windows 8 moet draaien. Ik heb dus win 7.

Ik wil graag kijken naar de aflevering THE Fall van 3 oktober ik kan het nergens vinden is de app eigenlijk gratis?

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
neder_and