Google Spreadsheets

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.7 (12 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Google Spreadsheets is het online antwoord van Google op Microsoft Excel. U hoeft geen office-pakket op uw pc geïnstalleerd hebben, maar kunt via uw internet browser (Internet Explorer, Firefox en Chrome) spreadsheets (rekenbladen) openen, bewerken en opslaan. U kunt deze bestanden vervolgens met Google Spreadsheets bewaren op uw eigen account. Zo kunt u thuis, op het werk en tijdens vakanties altijd bij uw documenten. Er zijn ook Google Spreadsheets apps voor Android en iOS.

Android en iOS
Google Spreadsheets voor Android en iOS bevat alle basisfuncties van een goed spreadsheet programma en werkt goed. De interface is overzichtelijk en is op dezelfde manier vormgegeven als andere Google apps.

Je bestanden worden terwijl je er aan werkt voortdurend automatisch online opgeslagen. Je kunt op elk moment verder werken aan een bestand, op elk apparaat. Dus ben je op je tablet bezig met een spreadsheet, dan kan je ieder moment hetzelfde bestand op bijvoorbeeld je telefoon openen en het bestand zal hier up-to-date zijn. Google Spreadsheets is gratis te downloaden voor Android, iPhone en iPad.

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

handleiding vind je bij microsoft exel

`kzjxbcjkabcjajca

Wanneer krijgt deze app het nieuwe design waar de meeste Google apps naar zijn veranderd?

prima

Bestaat er ook een handleiding voor het gebruik van spreadsheet ?