Bankieren

Hieronder vindt u gratis software en apps op het gebied van internet bankieren. Dit zijn apps van de grootste Nederlandse banken om geld over te maken, uw rekeningen te bekijken enzovoort.

ASN Mobiel Bankieren

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
7.09091

Met de ASN Mobiel Bankieren app kun je snel je saldo checken (zelfs zonder in te loggen), overboekingen controleren en doen en je spaarrekeningen bekijken. Het overboeken van geld kan met alleen je mobiele pincode (tot max. 500 euro per dag) of met ASN Digipas. Handig is verder dat je acceptgiro's kunt 'inscannen' en met je telefoon kunt betalen. ASN Mobiel Bankieren is een overzichtelijke app die makkelijk in het gebruik is.

Taal: 
Nederlands

SNS Mobiel Bankieren

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
6.625

Ook SNS Bank heeft een gratis app voor mobiel bankieren. Hiermee kun je overal geld overmaken, bij- en afschrijvingen bekijken, overboekingen inplannen, je saldo checken en meer. Voor inloggen en overboekingen heb je je zelfbedachte mobiele pincode nodig. Om die te maken moet je je één keer aanmelden met je digipas of digicode. SNS Mobiel Bankieren is beschikbaar voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone.

Taal: 
Nederlands

Rabo Bankieren

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
6.25

Ook de Rabobank heeft een gratis app om te bankieren op je smartphone of tablet. Met Rabo Bankieren kun je je rekeningsaldo checken, bij- en afschrijvingen bekijken, direct geld overmaken zonder Random Reader of Rabo Scanner, betalen met iDEAL en meer. Rabo Bankieren is er voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone.

Taal: 
Nederlands

ABN AMRO Mobiel Bankieren

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
6.23077

Mobiel Bankieren is de gratis app waarmee klanten van ABN Amro hun rekeningenoverzicht kunnen bekijken en geld over kunnen boeken. Saldo opvragen, af- en bijschrijvingen inzien en contacten toevoegen aan het adresboek kan nu overal met deze app voor smartphone en tablet. ABN Amro Mobiel Bankieren is beschikbaar voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone.

Taal: 
Nederlands

ING Bankieren

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
4.52273

ING Bankieren is de app waarmee klanten van de bank hun rekeningen kunnen bekijken en geld over kunnen maken. Saldo opvragen en af- en bijschrijvingen inzien kan ook onderweg vanaf smartphone of tablet. Je kunt mobiel bankieren zonder TAN-codes bij de ING nadat je via je pc een bevestigingscode aanvraagt op Mijn ING. Er zijn apps voor Android en iOS.

Taal: 
Nederlands