Cleanup.pictures

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Open source
Beperkingen: 
Als je een hogere resolutie (HD) wilt dan 720p dan moet je betalen
Categorie: 
Fotobewerking
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

Cleanup.pictures is een online tool om objecten, personen, tekst of oneffenheden die je niet op je afbeelding wilt snel en makkelijk te verwijderen. Je uploadt een foto, markeert wat je wilt weghalen en Cleanup.pictures verwijdert de persoon, het object of de oneffenheid en laat daarbij, met behulp van AI, de achtergrond of ondergrond zoveel mogelijk intact. Retoucheren en uitgummen op zijn eenvoudigst!

Cleanup.pictures is een open source en gratis online tool om snel storende elementen uit afbeeldingen te verwijderen. Het werkt heel eenvoudig: je uploadt een eigen foto en gebruikt een borstel (brush) om de persoon, het object of de oneffenheid die je storend vindt uit te vegen. Cleanup.pictures gaat dan aan de slag met het gemarkeerde voorwerp, persoon of tekst en probeert zo goed mogelijk de originele achtergrond te herstellen. Als je klaar bent kun je de foto weer downloaden.


Je kunt de grootte van de brush (borstel) zelf instellen: het voorwerp is gemarkeerd en Cleanup.pictures zal het daarna laten verdwijnen. Probeer het zelf uit met de voorbeeldfoto's

Het resultaat is meestal verbluffend goed. Je ziet niet of nauwelijks dat er voorwerpen of mensen of dieren of tekst of vlekken van een foto verwijderd zijn. En je kunt zelfs auto's of hele gebouwen laten verdwijnen van een afbeelding. Op de website van Cleanup.pictures kun je met een aantal voorbeeldfoto's die er staan zelf uitproberen hoe het werkt (en zelfs de Eiffeltoren laten verdwijnen).

Cleanup.pictures is een leuke, handige en doeltreffende gratis online tool voor één hele specifieke fotobewerking: het verwijderen van storende elementen van foto's. De resolutie van het bestand dat je weer downloadt en opslaat is wel minder groot dan van het origineel. Als je een hogere resolutie (HD) wilt dan 720p dan moet je betalen.

inst

Reacties

wordt op kleine resolutie gesaved; praktisch dus nutteloos

Dan is (overdreven) nut van een watermerk ook weg.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
ooste_rijk