Fox Sports NL

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Voor live voetbalwedstrijden kijken is een abonnement op Fox Sports nodig
Categorie: 
Televisie, Sport
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

Via de gratis Fox Sports NL app kun je alle wedstrijden van de Eredivisie, Jupiler League, KNVB-beker, FA cup, Europa League en de Engelse en Italiaanse competitie volgen. Wanneer je op een bepaalde wedstrijd klikt krijg je meer wedstrijdinformatie en kun je bijbehorende filmpjes bekijken. Ook kun je standen, voetbalnieuws en populaire filmpjes bekijken.

Wanneer je een abonnement hebt op Fox Sports kun je via wifi live Eredivisie-voetbal en buitenlandse wedstrijden bekijken en zijn er na de wedstrijden samenvattingen beschikbaar. Ook op de website van Fox Sports kun je zo voetbal kijken.

Voor live voetbalwedstrijden kijken is een abonnement op Fox Sports nodig

inst

Reacties

Leuke app ben een echte voetbal fan

De BBC Sport app is vele malen beter. Alerts behoren tot de mogelijkheden. https://play.google....

ik heb een contract bij ziggo en de nieuwe media box horizon go volgens ziggo moet je er een wedstrijd mee kunnen huren nu de mogelijkheid verschijnt niet.ik snap dat fox daar niets aan kan doen maar je op hoogte want dat uw bedrijf inkomsten?

ik had iemand aan de lijn ,maar werdafgebroken. het ging om een email die ik gestuurd heb voor een vergeten wachtwoord ,waarna ik van U een bericht kreeg dat er een email naar mij gezonden was,die is echter niet aangekomen,kunt U mij dat emailbericht nog eens sturen naar [weggehaalddoorredactie]@online.nl