ABN AMRO Mobiel Bankieren

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Internet bankieren
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

Mobiel Bankieren is de gratis app waarmee klanten van ABN Amro hun rekeningenoverzicht kunnen bekijken en geld over kunnen boeken. Saldo opvragen, af- en bijschrijvingen inzien en contacten toevoegen aan het adresboek kan nu overal met deze app voor smartphone en tablet. ABN Amro Mobiel Bankieren is beschikbaar voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone.

Reacties

Aangezien de ICS app nergens op deze website wordt genoemd maar eigendom van ABN AMRO is, wanneer wordt de storing opgelost en de ICS app is meer dan een jaar geleden geüpdatet. Doe er wat aan. Neem een fatsoenlijk ICT bedrijf in dienst stelletje mongolen.

Relax met mobiel

De ABN-AMRO App werkt binnen 3 minuten gewoon op mijn BlackBerry Z10, terwijl er gemeld wordt door AbnAmro dat alle Blackberry's het ZONDER moeten doen vanaf 15-12-2015 !! Onnodig, onzinnig en onkundig. Er zal toch vast wel een IT specialist rondlopen die weet dat alle Z10/Z30 (en andere nieuwe) apparaten van Blackberry diverse Android Apps kunnen draaien en dat die toestellen niets te maken hebben met het oude BB-systeem ???
Ga naar de website APK4BLACKBERRY.com en zoek naar Abn Amro , selecteer de (gratis) betaal-APP en binnen luttele minuten is alles opgelost. BENIEUWD of er een rectificatie komt naar de vele BB-gebruikers.