Gratis spamfilters

De meeste mailprogramma's hebben zelf ingebouwde spamfilters aan boord en ook grote Nederlandse providers en webmail-aanbieders als Outlook en Gmail halen meestal de ongewenste mail voor u eruit. Wilt u zelf toch meer controle dan vindt u hieronder aanvullende gratis anti-spam software. Voor gevorderden!

POPFile

Voor Windows, macOS en Linux
7.875
Installatie: 
100% schoon

POPFile is een Bayesiaans spamfilter dat als een proxy tussen uw provider en uw mailprogramma gaat zitten. Aan de hand van statistische waarschijnlijkheden wordt uw mail vervolgens als spam of gewone mail geclassificeerd. POPFile werkt met een webinterface en is na enige training zeer effectief. Wel alleen voor gevorderden!

Versienummer: 
1.1.3
Taal: 
Nederlands en Engels

Spamihilator

Voor Windows
7.75455
Installatie: 
100% schoon

Spamihilator is een behoorlijk gebruikersvriendelijk spamfilter dat op effectieve wijze ongewenste mail blokkeert voordat deze in uw postvak belandt. U dient het programma wel eerst handmatig te trainen, maar daarna filtert het al snel 95% van de spam uit uw mail. Spamihilator werkt samen met bijna alle mailprogramma's, zoals: Outlook, Outlook Express, Eudora, IncrediMail, Thunderbird en Pegasus Mail. Het spamfilter zit tussen uw mailprovider en uw mailbox in en controleert daar uw mail op spam.

Versienummer: 
1.6.0
Taal: 
Nederlands en Engels