Microsoft Excel voor iOS, Android en Windows 10 (Mobile)

Voor Windows
Voor Android, iOS en Windows Mobile
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.5 (41 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
2.20 (iOS) & 16.0.11029.20056 (Android)
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Categorie: 
Office
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Met Microsoft Excel voor Android, iPhone en iPad en Windows 10 tablets en Windows 10 Mobile kun je gratis spreadsheets bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. Dus gratis Microsoft Office apps voor je smartphone en tablet!

Excel voor Android, iOS en Windows 10 Mobile moet je spreadsheets (xls, xlsx) net zo weergeven als in de desktop-versie van Word, claimt Microsoft. Je kunt je Office-documenten opslaan in de online opslagdiensten OneDrive, Google Drive, Dropbox en Box. Behalve Excel zijn ook Word en PowerPoint te krijgen voor Android, iPhone en iPad en Windows 10 tablets en Windows 10 Mobile. Een Office 365 abonnement is alleen nodig voor geavanceerde functies, maar de meeste thuisgebruikers zullen prima uit de voeten kunnen met de gratis versie.

Microsoft heeft één restrictie: tablets en andere Windows-apparaten groter dan 10,1 inch (zoals de iPad Pro, bepaalde Windows 10 tablets en desktop pc's en laptops met Windows 10) moeten wel een betaald abonnement afsluiten om documenten te kunnen maken of bewerken!

Je kunt Microsoft Excel wel gratis gebruiken op alle Windows 10 apparaten (desktop, laptop, tablet) groter dan 10,1 inch maar dan alleen als viewer - niet om documenten te maken of bewerken! Anders moet je Microsoft Office kopen.

Download

Deel deze download: 

Reacties

Alleen kijk, niet bewerken. Alles met abonnement. Helaas. Jammer.

Ik kan sinds kort niets meer toevoegen aan mijn Excel bestanden op mijn iPhone 6s plus! Krijg de melding dat ik een abonnement op office365 a€ 8,- pmnd moet afsluiten! Weten jullie een oplossing?

hoezo gratis ?? alleen kijken

Microsoft Word, Excel en PowerPoint zijn gratis voor Android, iOS, Windows 10 Mobile en Windows 10 tablets kleiner dan 10,1 inch. Daarop kun je gratis bewerken en maken. Op Windows 10 apparaten groter dan 10,1 inch (desktops, laptops en grote tablets) kun je alleen documenten bekijken en moet je wel een abonnement aanschaffen om te kunnen bekijken en bewerken.

Je hebt geen abonnement nodig. Echter moet je wel inloggen met een Microsoft account. Heb je het al, is het geen probleem. Anders moet je er eentje aanmaken.

Inderdaad is het alleen kijken zonder abonnement , ik heb nochtans een microsoft account maar toch kan ik niets veranderen.Er zijn hier personen die zeggen dat dit wel kan,ik zou wel eens willen weten hoe?

Ik denk dat het niet kunnen wijzigen te maken heeft met een beveiligingsinstelling. De eerste keer dat een document wordt geopend, zal dat altijd in de niet bewerken modus gebeuren. Er moet dus gekozen worden voor het wel mogen bewerken van het document. Dit wordt meestal aan de bovenkant van het document vermeld (alleen lezen OF bewerken uitgeschakeld) via de instellingen van het office programma op de tablet etc. moet bewerken worden ingeschakeld. Dat is tenminste de werkwijze die ik regelmatig volg.

Alleen kijken, niet bewerken, eerst abonnement...

Dat is niet zo. Voor veel gewone bewerkingen heb je geen abonnement nodig voor de apps voor Android en iOS. Voor sommige geavanceerde bewerkingen wel.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noor_egen