Gratis drivers software downloaden

Hieronder vindt u gratis software om de drivers (stuurprogramma's) op uw pc te beheren. Zo kunt u updates voor drivers van hardware of externe apparaten vinden of weerbarstige drivers verwijderen.

DriverBooster

Voor Windows
6.71875
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen uw drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur en componenten als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden. En DriverBooster is zeer eenvoudig in het gebruik.

Versienummer: 
5.5.1
Laatst gewijzigd: 
7 juli 2018
Taal: 
Nederlands en Engels

SlimDrivers

Voor Windows
5.91892
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

SlimDrivers is een programma dat ervoor zorgt dat alle stuurprogramma's (drivers) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date zijn. Na een scan kunt u heel makkelijk verouderde drivers updaten met SlimDriver.

Versienummer: 
2.3.1
Laatst gewijzigd: 
18 april 2016
Taal: 
Engels

SnailDriver

Voor Windows
2.42857
Installatie: 
Niet aangeraden om te downloaden!

SnailDriver is een driver updater die ervoor zorgt dat stuurprogramma's (drivers) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date zijn.

Taal: 
Engels