Google Keep

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Google Keep is het veelkleurige notitieboek van Google waarin je al je ideeën, notities, lijstjes en krabbels kunt opslaan. Ook foto's en audio kun je opslaan. Verder kun je herinneringen instellen die op een tijdstip of bepaalde locaties getoond worden. Google Keep synchroniseert je notities met al je apparaten.

Google Keep is een handig digitaal notitieblok dat een goede aanvulling is op je agenda. Boodschappenlijstjes en herinneringen of gewoon krabbeltjes kun je overal raadplegen en delen met anderen. Google Keep is beschikbaar als webversie in je browser en voor Adroid- en iOS-tablets en -smartphones. Je moet ingelogd zijn met je Google account.

Inst

Reacties

Eng grappig

Gebruik ik op mijn telefoon, prima programma, simpel en goed. Het vastpinnen is prettig.

En Google kan dan weer lekker je diepste gedachten gebruiken voor het aanbieden van gepersonaliseerde advertenties. Dit hoort eigenlijk niet thuis op Gratissoftwaresite.nl want het is immers NIET gratis. Je betaalt weliswaar niet met Euro's, maar met de valuta van de toekomst: je persoonlijke gegevens. Zie voor mogelijke gevolgen daarvan "1984" van George Orwell.