Gratis geluidsbewerking

Hieronder vind je gratis software in de categorie geluidsbewerking.

Audacity

Van harte aanbevolen door GratisSoftware.nl
Voor Windows, macOS en Linux
8.28196

Audacity is de beste gratis editor om muziek mee te bewerken. Geluidsbewerking wordt heel eenvoudig met dit uitgebreide en overzichtelijke programma. Je kunt mp3's, wav- flac- en ogg-bestanden bewerken en Audacity biedt de mogelijkheid om audio direct op te nemen van microfoon, geluidskaart, cd, cassette of lp. Met Audacity kun je makkelijk knippen en plakken in geluidsbestanden en je eigen mix maken.

Installatie: 
100% schoon
Versienummer: 
3.4.2
Taal: 
Nederlands en Engels

mp3DirectCut

Gewoon goed
Voor Windows
7.61111

mp3DirectCut is een handig klein programmaatje om snel mp3'tjes mee te bewerken. Knippen en plakken van fragmenten, geluid normaliseren, fade in en fade out en effecten behoren tot de mogelijkheden. Geluidsbewerking op zijn eenvoudigst.

Installatie: 
100% schoon
Versienummer: 
2.36
Taal: 
Engels

VirtualDJ Home

Best goed, maar met duidelijke nadelen
Voor Windows en macOS
7.55046

Met VirtualDJ kun je zelf discjockey spelen en muziek mixen, effecten toevoegen, ouderwets scratchen en veel meer. De mixen die je maakt kun je opnemen als mp3 en op cd branden.

Installatie: 
Let op bij de installatie
Versienummer: 
2024 build 8055
Taal: 
Nederlands en Engels

ocenaudio

Gewoon goed
6.86364

ocenaudio is een gratis geluidsbewerker die net wat simpeler in het gebruik is dan Audacity. Met ocenaudio kun je snel muziek bewerken, geluidsfragmenten knippen en effecten en filters toepassen. ocenaudio is gratis en beschikbaar voor Windows, macOS en Linux.

Versienummer: 
3.13.8
Taal: 
Engels

Free MP3 Cutter and Editor

Voor Windows
6.75

Free MP3 Cutter and Editor is een nononsense programmaatje om snel mp3'tjes mee te bewerken. Verwijderen van fragmenten, fade in en fade out, converteren naar mono of stereo en maximaliseren van het volume zijn de mogelijkheden. 

Installatie: 
100% schoon
Versienummer: 
2.8
Taal: 
Engels