Gratis geluidsbewerking

Hieronder vindt u gratis software in de categorie geluidsbewerking.

Audacity

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows, macOS en Linux
8.33424
Installatie: 
100% schoon

Audacity is de beste gratis editor om uw muziek mee te bewerken. Geluidsbewerking wordt heel eenvoudig met dit uitgebreide en overzichtelijke programma. U kunt mp3's, wav- flac- en ogg-bestanden bewerken en Audacity biedt de mogelijkheid om audio direct op te nemen van microfoon, geluidskaart, cd, cassette of lp. Met Audacity kunt u zo makkelijk knippen en plakken in geluidsbestanden en uw eigen mix maken.

Versienummer: 
2.3.2
Taal: 
Nederlands en Engels

mp3DirectCut

Voor Windows
7.51648
Installatie: 
100% schoon

mp3DirectCut is een handig klein programmaatje om snel mp3'tjes mee te bewerken. Knippen en plakken van fragmenten, geluid normaliseren, fade in en fade out en effecten behoren tot de mogelijkheden. Geluidsbewerking op zijn eenvoudigst.

Versienummer: 
2.25
Taal: 
Engels

VirtualDJ Home

Voor Windows en macOS
7.22727
Installatie: 
100% schoon

Met VirtualDJ kun je zelf discjockey spelen en muziek mixen, effecten toevoegen, ouderwets scratchen en veel meer. De mixen die je maakt kun je opnemen als mp3 en op cd branden. Het aantal nummers dat je kunt mixen op de 'decks' varieert van twee tot maar liefst 99.

Versienummer: 
2018 build 5281
Taal: 
Engels

ocenaudio

Voor Windows, macOS en Linux
6.9
Installatie: 
100% schoon

ocenaudio is een gratis geluidsbewerker die net wat simpeler in het gebruik is dan Audacity. Met ocenaudio kunt u snel muziek bewerken, geluidsfragmenten knippen en effecten en filters toepassen. ocenaudio is gratis en beschikbaar voor Windows, macOS en Linux.

Versienummer: 
3.7.5
Taal: 
Engels