Evernote

Horizontal Tabs


Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (43 stemmen)
Beschrijving: 

Evernote is een online notitieboek waarin u al uw ideeën kunt opslaan. Maar ook afbeeldingen, websites die u tegenkomt, screenshots en andere krabbels en ingevingen kunt u online bewaren. En vervolgens organiseren en doorzoeken vanaf uw pc, laptop of mobiele telefoon. Altijd alles bij de hand!

Om Evernote te gebruiken registreert u zich gratis voor een Evernote account. Vervolgens downloadt u de software voor Windows, macOS of uw mobiele telefoon (iPhone/iPad, Android). Ook is de Web Clipper extensie voor alle grote browsers (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari) te krijgen. Daarna kunt u vanaf pc, laptop of smartphone overal uw ingevingen, digitale knipsels en vondsten op Evernote plaatsen en doorbladeren.

De gratis versie van Evernote synchroniseert tussen maar twee apparaten en heeft een maandelijkse uploadlimiet van 60 MB. Bekijk hier de verschillen tussen de gratis en betaalde versies.

DL

Inst

Website producent: 

Reacties

Nieuwe versie van evernote: 10.47.7

Nieuwe versie van Evernote: 10.40.9

Sinds een nieuwe smartphone en terug Evernote moeten installeren, vraag ie telkens om, ofwel de gratis 14-daagse ofwel de betalende...En dat komt er telkens op bij het willen updaten v mijn notities...???

nieuwe versie 6.25.0.9084.

Ik ben wel een beetje klaar met die cloud diensten. Na de melding, dat je gegevens (mogelijk) meegelezen gaan worden........
Ik heb het jaren gebruikt, maar ben nu overgestapt naar DS Note van mijn eigen Synology server thuis. Alles toen laten exporteren en werkt prima nu. Ik mis het niet meer.
Lees vooral dit nog even!
https://www.dutchcow...

Ik gebruik sinds een maand Keep, bevalt prima en is gratis voor meerdere apparaten.

Helaas uitsluitend in het Duits.

Hier te vinden.
http://www.scribblep...

ik krijg het bericht dat de stek op dit adres niet meer bereikbaar is

wil hier wijzen op het freeware programma Scribble Papers.

Zie de website met info: http://home.arcor.de...

Pagina's