Google Meet Klassiek

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Internet telefonie
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Google Meet Klassiek is een videobeldienst van Google. Je kunt met Google Meet Klassiek videobellen of telefonisch vergaderen met maximaal honderd mensen.

Google Meet Klassiek biedt de mogelijkheid om te videobellen via een beveiligde verbinding met de apps voor Android of iOS of in je browser op de website van Google Meet. Je moet dan wel inloggen met je Google Account. Je kunt zelf vergaderingen (of gewoon videobellen met vrienden of familie) starten of deelnemen. Ook kun je je scherm delen met anderen.

Google Meet is ook in Gmail geïntegreerd zodat je makkelijk een videobelgroepsgesprek vanuit je maildienst van Google kan beginnen. Ook kun je vanaf juni 2020 in de mobiele apps van Gmail een videoconferentie beginnen met Meet.

Google Meet Klassiek is onderdeel van de zakelijke G Suite maar in het voorjaar van 2020 heeft Google besloten Meet gratis te maken voor iedereen. De enige beperking is dat een videobel vergadering ('meeting') maximaal een uur kan duren (vanaf 30 september 2020 gaat deze tijdslimiet in). De betaalde versie heeft meer functies, maar voor thuisgebruikers zal de gratis variant van Google Meet prima zijn.

inst

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_enemarken