Over ons

Geschiedenis

GratisSoftware.nl is op 1 juli 2004 gestart op de memberpages van @Home onder de naam 'Gratis Software'. Een jaar later werd de domeinnaam GratisSoftwareSite.nl vastgelegd en heetten we Gratis Software Site. In 2010 hebben we het domein GratisSoftware.nl gekocht en onze website ook zo genoemd. Onze naam is dus GratisSoftware.nl, maar zoals je ziet is het adres nog gratissoftwaresite.nl. Je kunt ons echter wel gewoon bereiken via gratissoftware.nl (typ maar eens in de adresbalk van je web browser in).

Redactie

GratisSoftware.nl wordt gemaakt door MC Tekst, een tekstbureau voor internet technologie en wetenschap. De redactie is gevestigd in Groningen en het team bestaat momenteel uit:

Vroeger werkte Casper ook mee. Verder zijn er verschillende vrijwilligers actief geweest als forum-moderator. Tegenwoordig zijn er diverse geregistreerde bezoekers die vragen beantwoorden in Pc hulp.

Missie

Begonnen als hobby en uit enthousiasme over gratis software en de principes van de open source beweging is de site tot een dagtaak uitgegroeid. En aan de bezoekersaantallen te zien is dit enthousiasme ook op de bezoekers overgeslagen.

Hierdoor gesteund gaan wij door en zullen we de site blijven uitbreiden. En we hopen dat jij ons daarbij blijft steunen door tips in te sturen en deze site te promoten. Dan kan GratisSoftware.nl de ontmoetingsplaats blijven voor alles wat met gratis software en gratis apps te maken heeft.

Contact