Prezi

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (596 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Prezi is een gratis webapplicatie om op een heel eenvoudige manier goed uitziende presentaties te maken. Door sommigen wordt het een echte PowerPoint-killer genoemd. Tekst, plaatjes, YouTube-filmpjes, pdf'jes en Flash-animaties kunnen allemaal toegevoegd worden. Maar u kunt natuurlijk ook zelf tekenen en tekst, achtergronden, kleuren of pijltjes invoegen.

Om Prezi te gebruiken om presentaties te maken moet u eerst gratis een account aanmaken, daarna kunt u online gelijk aan de slag. U krijgt als u inlogt een korte tutorial waarbij u zelf aan de gang moet om de principes van Prezi te doorgronden. En binnen tien minuten kunt u uw eerste 'Prezi's' maken.

Prezi combineert presentaties met elementen uit mindmappen. In plaats van losse 'slides' zoals bij PowerPoint gebruikt Prezi één scherm om alle onderdelen in te rangschikken. Door een pad te creëren (1,2,3,4 enzovoort) kunt u de volgorde aangeven waarin de items getoond worden.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden: een mooi voorbeeldje van een Prezi staat hier. En dan kunt u gelijk zien wat u allemaal kunt met Prezi. Nadat u een Prezi heeft gemaakt kunt u deze opslaan op uw pc of Mac en vertonen. Dit kan met de gratis programma's voor Windows en Mac, waarmee u Prezi's kunt presenteren en synchroniseren. Voor het bewerken en maken van Prezi's met de Windows- en Mac-versie moet u de betaalde Pro-variant hebben (online kunt u wel gratis Prezi's maken). Er is ook een Prezi Viewer voor de iPad, iPhone en Android.

De gratis online versie van Prezi heeft als nadelen dat er een logo van Prezi op de presentatie komt en dat de 'Prezi' op de website opgeslagen wordt en publiekelijk toegankelijk is. Als u dit niet wilt dan moet u betalen voor privé-opslag. Ook kunt u dan offline presentaties maken en uw eigen logo toevoegen.

Maar als u geen geheimen heeft, kunt u simpel en snel met de gratis versie van Prezi mooie en flitsende presentaties maken die net even anders zijn dan die van PowerPoint. Voor mensen die PowerPoint-moe zijn is Prezi een aanrader.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Oke dus omdat je seksuele voorlichting wil geven kan je geen account aanmaken.

ik kan niet inloggen en ook geen nieuw account maken want ik wil mijn kinderen sekuele voorlichting geven

En mocht je echt vaak presentaties met (bedrijfs-)gevoelige informatie, dan zal m.i. een bedrag van $59,- niet onoverkomelijk hoeven zijn. Waar hebben we het eigenlijk over: nog geen $ 5,- per maand en met de actuele dollarkoers is dat minder € 3,50 p.m. ....... ik lees toch echt $ 59,- PER MAAND!!? of zie ik iets over het hoofd?

Heel raar dit slaat nergens op wie snapt dit

hoi

ik ook

Nee dit is niet gratis

is dit gratis?

ik wil prezi

grgeg

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederla_d