Here WeGo

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (53 stemmen)

Info

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Navigatie
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Here WeGo is een goede navigatie-app waarmee je routes kunt uitstippelen en locaties kunt zoeken. Handig is dat je kaarten van gebieden thuis al met wifi kunt downloaden, zodat je onderweg niet heel veel data verbruikt. Deze offline-functie is een van de grootste voordelen ten opzichte van andere navigatie-apps.

Here WeGo biedt actuele verkeersinformatie en openbaar vervoersinformatie. Ook geeft Here met zijn routeplanner opties voor auto, fietsen, wandelen en openbaar vervoer zodat je ze snel kunt vergelijken.

Verder geeft Here WeGo informatie over autoverhuur, taxi-standplaatsen, parkeergarages, apotheken, tankstations, eten en drinken, geldautomaten en bezienswaardigheden onder het kopje 'In de buurt'.

Offline kaarten kun je downloaden onder drie-streepjes menu Kaarten downloaden. Per land kun je downloaden. Ook kun je hier instellen om de app alleen offline te gebruiken. Onder Instellingen | Instellingen voor navigatie - Stemopties kun je Nederlandse stemmen downloaden.

Here Maps heet tegenwoordig Here WeGo. De app was vroeger van Nokia maar is in 2015 verkocht aan een consortium van Duitse autofabrikanten, met daarin BMW en Audi.

Download

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Helaas heb ik HereGo in mijn Skoda zitten. Een achterlijk programma dat zelfs niet in de schaduw van TomTom (ja, 2x mijn naam) staat. Bij belangrijke reizen (o.a. vakantie in buitenland) monteer ik mijn TomTom 6000 maar weer om de weg niet kwijt te raken. Enig voordeel: HereGo koppelt actueel met mijn adresgegevens van mobiel. Had men bij Skoda maar gekozen voor TomTom en zeker voor de dure auto die ik heb. Wat een achteruitgang !

Ik vond hem vroeger heel goed! Nu heb je geen keuze meer in de routes en vroeger 3 routes die voorgesteld werden!!! Een groot minpunt!!!!

Ik heb al jaren ,here we go,maar sedert de recente wijziging zijn er enkelz opties weggevallen.Ik kon altijd mijn route bepalen met of zonder autostrades en nu kan dat niet meer en wordt ik steeds maar naar auto strades(snelwegen)gestuurd.Die wil ik niet!!!nadya

Ik vergeet te melden dat ik HerWeGo ook heb geprobeerd, maar ik vind maps.me prettiger.

Ik gebruik al jaren met veel plezier Maps.me. Ook in deze app kun je de kaarten downloaden, zodat je onderweg geen data gebruikt. Jammer dat GratisSoftware deze niet noemt.

Beste Vincent,
Dat mijn, post geen toegevoegde waarde heeft maak jij NIET uit.
In mijn bedrijf word (PROFESSIONEEL) gebruik gemaakt van OSM AND en MAGIC Earth. Mijn mening telt daarom ook mee en niet jouw mening.

Karel, ik gebruik deze al zo lang, vanaf mn nokia n8 tot nu, nooit geen problemen mee, gratis, actueel en offline maps beschikbaar.
Is t daarom de beste? Geen idee, maar jouw argumenten om voor osm and te kiezen zijn ... volkomen afwezig. Je post heeft daarom geen toegevoegde waarde. Google maps is m.i. hard bezig die plek over te nemen, maar mis nog steeds de optie om je route (!) offline te kunnen ophalen. Ik weetdat je een stukje kaart offline kan mrijgen, maar is veel te klein en lukt niet als dit bijv. je vakantie van nl naar oostenrijk is.

Waarom een HONDA Goldwing 2018 een gps mee geven met 8 waypoints waar je geen eigen routes mee kan uitzetten + in Amerika hebben ze een update gekregen van 99 waypoints discriminerend is dit voor Europa en babel werkt niet voor de routes?
Grt
Jean

We bespreken OsmAnd ook:
https://www.gratisso...

Arrogant ? Ik en mijn collega's, beroepschauffeurs (internationale transport) hebben vele navigatie systemen/apps getest (voor langere tijd, minimaal 9 maanden)
OsmAnd kwam gewoon als beste uit deze test. Dus wij hebben heus wel verder gekeken dat onze neus lang was omdat tijd geld is. Verkeerd rijden of een omweg maken kost euros.

Pagina's