Here WeGo (Here Maps)

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7 (41 stemmen)

Info

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Navigatie
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Here WeGo is een goede navigatie-app waarmee je routes kunt uitstippelen en locaties kunt zoeken. Handig is dat je kaarten van gebieden thuis al met wifi kunt downloaden, zodat je onderweg niet heel veel data verbruikt. Deze offline-functie is een van de grootste voordelen ten opzichte van andere navigatie-apps.

Here WeGo biedt actuele verkeersinformatie en openbaar vervoersinformatie. Ook geeft Here met zijn routeplanner opties voor auto, fietsen, wandelen en openbaar vervoer zodat je ze snel kunt vergelijken.

Verder geeft Here WeGo informatie over autoverhuur, taxi-standplaatsen, parkeergarages, apotheken, tankstations, eten en drinken, geldautomaten en bezienswaardigheden onder het kopje 'In de buurt'.

Offline kaarten kun je downloaden onder drie-streepjes menu Kaarten downloaden. Per land kun je downloaden. Ook kun je hier instellen om de app alleen offline te gebruiken. Onder Instellingen | Instellingen voor navigatie - Stemopties kun je Nederlandse stemmen downloaden.

Here Maps heet tegenwoordig Here WeGo. De app was vroeger van Nokia maar is in 2015 verkocht aan een consortium van Duitse autofabrikanten, met daarin BMW en Audi.

Deel deze download: 

Reacties

De beste offline navigatie app is OsmAnd. Ik werk er al jaren mee.

Dat is tamelijk arrogant Karel, juist omdat jij er al jaren mee werkt heb je ook nooit verder gekeken dan je neus lang is.

Ik heb here we go geïnstalleerd. Maar hoe kan ik het stemgeluid harder zetten?

Gratis

Op mijn lumia nooit problemen met HERE , maar met iPhone se wacht here op gps signaal dat nooit komt. Hij ziet echter wel degelijk waar ik ben. Het werkt dus niet. Wat kan ok doen?

Gewoon OSM AND gebruiken, die is veel beter, met de gratis versie is elke maand max. 7 kaarten op te halen en alles is open source. En .... alles (navigatie) is offline te gebruiken !

probeer deze app op mijn iphone te installeren om zo via share naar de auto te sturen.
INSTALLEREN geen probleem, maar share voor send to car werkt niet heeft hier iemend een oplossing voor?
tHANKS

kan gedownloaden kaarten nergens terug vinden. Waar moet ik die zoeken?

Excusses!!! niet verder gekeken van neus lang is. bij instellingen kan je kiezen intern of ext gehuegen

sorry

Als ik een kaart download, gooit ie die naar interne geheugen, maar die zit bijna vol, en op de SD heb ik nog 64 gb over. Weet iemand hoe ik de kaarten naar de SD kan overzetten, en liefst al gelijk naar SD laat kopieeren

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
grie_enland