Gratis tv kijken

Hieronder vindt u gratis software in de categorie televisie kijken. U kunt tv kijken met diverse gratis apps. U kunt ze sorteren op cijfer en aantal keren bekeken.

NPO (Uitzending Gemist)

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
7.03125
Gemiddelde: 7 (32 stemmen)
Installatie: 
100% schoon

NPO (Uitzending Gemist) is de bekende service van de Publieke Omroep (NPO) die je in staat stelt om herhalingen van je favoriete tv-programma's te bekijken. Series, films, documentaires, journaal, sport en veel meer kun je tot dertig dagen na de uitzending terugkijken met de Uitzending Gemist app voor iPhone, iPad en Android, of op de website van Uitzending Gemist. Ook kun je live Nederland 1, 2 en 3 kijken.

Taal: 
Nederlands

Vine Camera

Voor Windows
Voor Android, iOS en Windows Mobile
7
Gemiddelde: 7 (3 stemmen)

Op tv heb je de funniest home video's en op internet Vine. Wat Twitter is voor het sturen van berichten is Vine Camera voor het maken van filmpjes: doe het vooral zo kort mogelijk. Met de Vine Camera app voor je smartphone kun je video's maken van maximaal zes seconden en vervolgens delen met anderen. Deel je leven in bewegende beelden, is dan ook de slogan van Vine.

Laatst gewijzigd: 
18 januari 2017
Taal: 
Nederlands en Engels

Fox Sports NL

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
6.07143
Gemiddelde: 6.1 (14 stemmen)

Via de gratis Fox Sports NL app (opvolger van Eredivisie Live) kun je alle wedstrijden van de Eredivisie, Jupiler League, KNVB-beker, FA cup, Europa League en de Engelse en Italiaanse competitie volgen. Wanneer je op een bepaalde wedstrijd klikt krijg je meer wedstrijdinformatie en kun je bijbehorende filmpjes bekijken. Ook kun je standen, voetbalnieuws en populaire filmpjes bekijken.

Laatst gewijzigd: 
6 mei 2015
Taal: 
Nederlands