Gratis tv kijken

Hieronder vindt u gratis software in de categorie televisie kijken. U kunt tv kijken met diverse gratis apps. U kunt ze sorteren op cijfer en aantal keren bekeken.

NPO

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
6.64865
Gemiddelde: 6.6 (37 stemmen)
Installatie: 
100% schoon

NPO (vroeger Uitzending Gemist) is de bekende service van de Publieke Omroep die je in staat stelt om herhalingen van je favoriete tv-programma's te bekijken. Series, films, documentaires, journaal, sport en veel meer kun je tot dertig dagen na de uitzending terugkijken met de app voor iPhone, iPad en Android, of op de website. Ook kun je live Nederland 1, 2 en 3, Zappelin en andere themakanalen kijken.

Versienummer: 
7.0
Laatst gewijzigd: 
4 juli 2017
Taal: 
Nederlands

Fox Sports NL

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
6.07143
Gemiddelde: 6.1 (14 stemmen)

Via de gratis Fox Sports NL app (opvolger van Eredivisie Live) kun je alle wedstrijden van de Eredivisie, Jupiler League, KNVB-beker, FA cup, Europa League en de Engelse en Italiaanse competitie volgen. Wanneer je op een bepaalde wedstrijd klikt krijg je meer wedstrijdinformatie en kun je bijbehorende filmpjes bekijken. Ook kun je standen, voetbalnieuws en populaire filmpjes bekijken.

Laatst gewijzigd: 
6 mei 2015
Taal: 
Nederlands

KPN Interactieve TV

Voor Android en iOS
5.94643
Gemiddelde: 5.9 (56 stemmen)
Installatie: 
100% schoon

KPN Interactieve TV (voorheen iTV Online) maakt het voor KPN klanten mogelijk om thuis op hun iPad, iPhone of Android toestel live televisie te kijken. Overal waar je draadloze internetverbinding (wifi) bereik heeft kun je naar de populairste tv-zenders kijken. Dus op de werkkamer, de kinderkamer, op zolder, in de garage of in de tuin. Een tweede tv is niet nodig: je tablet is genoeg.

Versienummer: 
5.1.1 (iOS)
Laatst gewijzigd: 
15 december 2016
Taal: 
Nederlands