Office Lens

Info

Info
Geschikt voor: 
Voor Windows
Voor Android, iOS en Windows Mobile
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.7 (21 stemmen)
Omschrijving software: 

Office Lens is een heel handige app van Microsoft waarmee je documenten, visitekaartjes, rekeningen, kassabonnen, posters en zelfs whiteboards en schoolborden mee kunt inscannen. Office Lens digitaliseert de tekst via OCR (optical character recognition), waarna je het bestand op kunt slaan in OneDrive als Word-document, PowerPoint-presentatie, OneNote-notitie, afbeelding of PDF. Het opgeslagen bestand kun je vervolgens bewerken en doorzoeken. Office Lens werk zeer goed, ook als de genomen scan niet optimaal is.

Office Lens is onmisbaar als je presentaties, bladzijden uit een boek of aantekeningen op een whiteboard wilt vastleggen en bewerken of kassabonnen en facturen wilt archiveren en kunnen doorzoeken. Office Lens is een draagbare scanner met goede OCR-kwaliteit. En heel handig is de integratie met de Office-apps en OneDrive van Microsoft. Voor zakelijk én dagelijks gebruik echt een aanrader. En wellicht ook handig voor studenten en scholieren die zo snel aantekeningen willen maken, die ze nog kunnen bewerken en uitbreiden.

Categorie: 
Office
Deel deze download: 

Reacties

Staat er hier al een paar maanden op, en het werkt allemaal zeer goed.

Werkt geweldig.
Bijsnijden hoeft niet meer.

Je kunt met Office Lens ook foto's importeren en vervolgens correcties erop aanbrengen. Ik gebruik dit met name om via het bijsnijden in Office Lens scheefstand in de geimporteerde foto's recht te zetten.

Nam heel veel ruimte in op mijn Android-telefoon. Ik heb het verwijderd en CamScan opnieuw geïnstalleerd.

werkt als een tierelier
!!
aantekenentingen / whitebords gewoon fotograferen !!

doen !!

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zw_tserland