Google Maps

Geschikt voor: 
Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (24 stemmen)
Actueel: 

De Android-app van Google Maps biedt de mogelijkheid om kaarten offline op te slaan, zodat je ook kunt navigeren als je geen internet hebt. De functie wordt nu ook voor de iOS app van Google Maps geleidelijk uitgerold (het kan dus zijn dat je even moet wachten voordat je de functionaliteit krijgt). Lees hier hoe je offline kaarten downloadt.

Omschrijving software: 

Beschrijving
Google Maps is een van de beste navigatie-apps als je snel de weg wilt vinden of de kortste route naar een adres zoekt. Bovendien geeft Google Maps ook actuele verkeersinformatie voor Nederland, zodat je weet waar files staan. Verder biedt Maps informatie over het openbaar vervoer en kun je ook lopend en fietsend de snelste route opvragen.

Google Maps heeft diverse extra functies: zoals spraakgestuurde navigatie via GPS, informatie over plaatsen en trekpleisters (vinden, beoordelen en aanbevelen van horeca, attracties en andere plekken) en je kunt satellietbeelden bekijken en Street View raadplegen. Offline opslaan van kaarten van gebieden, steden, dorpen en landen voor als je geen internet hebt behoort sinds november 2015 tot de mogelijkheden.

Behalve apps voor Android en iOS kun je ook de website van Google Maps bekijken op je pc of Mac.

Categorie: 
Navigatie
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Deel deze download: 

Reacties

prima

graag google Maps Downloads

Laatst gewijzigd: 15 december 2015

Hier klopt niks van. Meest recente update is 24 juli 2017.

Google Maps haalt heel veel real-time verkeersinfo van de app Waze. Waarom staat deze niet in het lijstje van gratis apps? Lijkt mij essentieel als jullie ook Google Maps opnemen, Waze heeft namelijk meer functies in de app zitten.

Mee eens

Waarom geen reactie of toevoeging door de redactie van deze site?

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
du_tsland