Google Maps

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Navigatie
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Beschrijving
Google Maps is een van de beste navigatie-apps als je snel de weg wilt vinden of de kortste route naar een adres zoekt. Bovendien geeft Google Maps ook actuele verkeersinformatie voor Nederland, zodat je weet waar files staan. Verder biedt Maps informatie over het openbaar vervoer en kun je ook lopend en fietsend de snelste route opvragen.

Google Maps heeft diverse extra functies: zoals spraakgestuurde navigatie via GPS, informatie over plaatsen en trekpleisters (vinden, beoordelen en aanbevelen van horeca, attracties en andere plekken) en je kunt satellietbeelden bekijken en Street View raadplegen. Offline opslaan van kaarten van gebieden, steden, dorpen en landen voor als je geen internet hebt behoort sinds november 2015 tot de mogelijkheden.

Behalve apps voor Android en iOS kun je ook de website van Google Maps bekijken op je pc of Mac.

inst

Reacties

Google maps werkt niet via mijn auto speakers terwijl Magic earth dit wel doet .

Een hele slechte App.De kaarten worden niet goed bijgehouden.

Helaas worden de kaarten niet goed bijgehouden. Ik kies al jaren voor OSM And ..veel beter en je kan er offline mee navigeren.

prima

ok

graag google Maps Downloads

Laatst gewijzigd: 15 december 2015

Hier klopt niks van. Meest recente update is 24 juli 2017.

Waarom geen reactie of toevoeging door de redactie van deze site?

Mee eens

Google Maps haalt heel veel real-time verkeersinfo van de app Waze. Waarom staat deze niet in het lijstje van gratis apps? Lijkt mij essentieel als jullie ook Google Maps opnemen, Waze heeft namelijk meer functies in de app zitten.