Gratis controleren op updates

Hieronder vindt u gratis software om te controleren of alle programma's op uw pc up-to-date en veilig zijn.

Secunia Personal Software Inspector (PSI)

Voor Windows
8.35177
Installatie: 
100% schoon

Secunia PSI bekijkt welke programma's allemaal op uw pc staan en geeft vervolgens aan of u de laatste up-to-date versie heeft van deze software. Als uw software verouderd is downloadt Secunia PSI automatisch de laatste versie of wijst u op de update. Zo mist u nooit meer een beveiligingsupdate van een programma en is uw pc-gebruik weer wat veiliger.

Versienummer: 
3.0.0.11005
Taal: 
Nederlands en Engels

DriverBooster

Voor Windows
6.63
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen uw drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur en componenten als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden. Let op dat het bijwerken van drivers ook voor problemen kan zorgen!

Versienummer: 
6.0.2
Taal: 
Nederlands en Engels

Slimware DriverUpdate

Voor Windows
6.02632
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Slimware DriverUpdate is een programma dat ervoor zorgt dat alle stuurprogramma's (drivers) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date zijn. Na een scan kunt u verouderde drivers updaten met Slimware DriverUpdate.

Taal: 
Engels

SnailDriver

Voor Windows
2.42857
Installatie: 
Niet aangeraden om te downloaden!

SnailDriver is een driver updater die ervoor zorgt dat stuurprogramma's (drivers) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date zijn.

Taal: 
Engels