Gratis video authoring software (video dvd maken)

Hieronder vindt u een overzicht van alle gratis software in de categorie DVD authoring. Hiermee kunt u videobestanden van het ene formaat omzetten in het andere, interactieve menu's maken en branden op een dvd die u kunt afspelen in dvd spelers. Ook foto slideshows kunt u vaak maken met deze software.

DeVeDe

Gewoon goed
Voor Linux
8.75

DeVeDeNG is een Linux-programma om video-dvd's te creëren die afgespeeld kunnen worden in dvd-spelers. Er is tegenwoordig geen Windows-versie van DeVeDe meer waarmee filmpjes kunnen worden omgezet in een afspeelbare dvd.

Installatie: 
100% schoon
Versienummer: 
4.17
Taal: 
Engels

DVDStyler

Gewoon goed
Voor Windows, macOS en Linux
8.6383

DVDstyler is een gratis dvd authoring programma om video-dvd's of foto slideshows te creëren die afgespeeld kunnen worden in dvd-spelers. Video-bestanden kunnen worden geconverteerd en gebrand op dvd. Ook kunt u interactieve menu's maken.

Installatie: 
Let op bij de installatie
Versienummer: 
3.2.1
Taal: 
Engels

QtlMovie

Best goed, maar met duidelijke nadelen
Voor Windows, macOS en Linux
8.53

QtlMovie is een eenvoudige en snelle open source dvd ripper en video conversie applicatie die dvd's en video's kan omzetten in mpg, mp4 en avi formaat, dat geschikt is om te bekijken op pc en laptop, iPad en iPhone en Android-toestellen. Daarnaast kan QtlMovie van filmpjes ook dvd's maken en branden, met ondertitels erbij. Extraatje is de mogelijkheid om ook batch conversies te doen.

Installatie: 
100% schoon
Versienummer: 
1.12
Taal: 
Engels