Gratis video authoring software (video dvd maken)

Hieronder vindt u een overzicht van alle gratis software in de categorie DVD authoring. Hiermee kunt u videobestanden van het ene formaat omzetten in het andere, interactieve menu's maken en branden op een dvd die u kunt afspelen in dvd spelers. Ook foto slideshows kunt u vaak maken met deze software.

DeVeDe

Voor Linux
9
Gemiddelde: 9 (32 stemmen)
Installatie: 
100% schoon

DeVeDe is een Linux-programma om video-dvd's te creëren die afgespeeld kunnen worden in dvd-spelers. Er is tegenwoordig geen Windows-versie van DeVeDe meer waarmee filmpjes kunnen worden omgezet in een afspeelbare dvd.

Versienummer: 
4.8.8
Laatst gewijzigd: 
18 april 2017
Taal: 
Engels

DVDStyler

Voor Windows, macOS en Linux
8.98571
Gemiddelde: 9 (70 stemmen)
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

DVDstyler is een gratis dvd authoring programma om video-dvd's of foto slideshows te creëren die afgespeeld kunnen worden in dvd-spelers. Video-bestanden kunnen worden geconverteerd en gebrand op dvd. Ook kunt u interactieve menu's maken.

Versienummer: 
3.0.4
Laatst gewijzigd: 
27 november 2017
Taal: 
Engels

QtlMovie

Voor Windows, macOS en Linux
8.84211
Gemiddelde: 8.8 (57 stemmen)
Installatie: 
100% schoon

QtlMovie is een eenvoudige en snelle open source dvd ripper en video conversie applicatie die dvd's en video's kan omzetten in mpg, mp4 en avi formaat, dat geschikt is om te bekijken op pc en laptop, iPad en iPhone en Android-toestellen. Daarnaast kan QtlMovie van filmpjes ook dvd's maken en branden, met ondertitels erbij. Extraatje is de mogelijkheid om ook batch conversies te doen.

Versienummer: 
1.12
Laatst gewijzigd: 
18 april 2017
Taal: 
Engels