Thuisarts.nl

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Thuisarts.nl is de officiële website van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. Als je ziek bent of betrouwbare informatie over gezondheid zoekt dan is dit de aangewezen bron! Thuisarts.nl biedt een overzicht van de meest voorkomende klachten en ziektes en geeft advies wat je moet doen, wanneer je naar een arts moet gaan - en wat je eventueel zelf kunt doen.

Op de website kun je op verschillende manieren zoeken naar ziektes en klachten: via een zoekfunctie, via een alfabetische lijst en via een afbeelding van het menselijk lichaam waar je met je vinger kunt aanwijzen waar je last hebt.

De ziektebeschrijvingen en adviezen van thuisarts.nl zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden actueel gehouden door het NHG, zodat je altijd informatie krijgt die aan de laatste richtlijnen voldoet. Als jij of je kind ziek zijn en je wilt meer informatie of je wilt gedegen advies: ga niet meer naar pakweg het Viva-forum of de eerste de beste site die je via Google vindt, maar gebruik deze website! Van harte aanbevolen!

Reacties

De Android app Thuisarts.nl is al een tijd niet te downloaden.