Thuisarts.nl

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.9 (11 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Thuisarts.nl is de officiële app van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. Als je ziek bent of betrouwbare informatie over gezondheid zoekt dan is dit de aangewezen bron! Thuisarts.nl biedt een overzicht van de meest voorkomende klachten en ziektes en geeft advies wat je moet doen, wanneer je naar een arts moet gaan - en wat je eventueel zelf kunt doen. Ook kun je medicatieherinneringen instellen en je bezoek aan de huisarts voorbereiden met behulp van de app.

Met de app kun je op verschillende manieren zoeken naar ziektes en klachten: via een zoekfunctie, via een alfabetische lijst en via een afbeelding van het menselijk lichaam waar je met je vinger kunt aanwijzen waar je last hebt. Verder heeft thuisarts.nl nog diverse andere functies, zoals ondersteuning tijdens huisartsenbezoek door je eigen vragen met je huisarts door te lopen en samen een behandelplan en voorgeschreven medicatie in te voeren. Ook kun je een logboek van je bezoeken aan de huisarts bijhouden, medicatieherinneringen instellen en de gegevens van je huisarts invoeren, zodat je direct vanuit de app je arts kunt bellen of mailen.

De ziektebeschrijvingen en adviezen van thuisarts.nl zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden actueel gehouden door het NHG, zodat je altijd informatie krijgt die aan de laatste richtlijnen voldoet. Als jij of je kind ziek zijn en je wilt meer informatie of je wilt gedegen advies: ga niet meer naar pakweg het Viva-forum of de eerste de beste site die je via Google vindt, maar gebruik deze app! Van harte aanbevolen!

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

De Android app Thuisarts.nl is al een tijd niet te downloaden.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankr_jk