Gratis notitie software

Hieronder vindt u gratis notities-software. Dit zijn programma's en apps die als notitieblok of dagboek dienen. Ook kunt u digitale knipsels verzamelen en aantekeningen maken.

Evernote

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android, iOS en Windows Mobile
7.41463
Installatie: 
100% schoon

Evernote is een online notitieboek waarin u al uw ideeën kunt opslaan. Maar ook afbeeldingen, websites die u tegenkomt, screenshots en andere krabbels en ingevingen kunt u online bewaren. En vervolgens organiseren en doorzoeken vanaf uw pc, laptop of mobiele telefoon. Altijd alles bij de hand!

Versienummer: 
6.15
Taal: 
Engels

Microsoft OneNote

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android, iOS en Windows Mobile
6.6875

OneNote is het notitieboek van Microsoft waarin u al uw ideeën kunt opslaan. Maar ook taken, recepten, notulen, boodschappenlijstjes, college-aantekeningen en andere notities kunt u hierin bewaren. En OneNote synchroniseert via OneDrive met uw pc, laptop, tablet en smartphone.

Taal: 
Nederlands en Engels

Memoires: The Diary

Voor Android
6.11111

Vroeger had je een 'Lief dagboek', met een slotje erop, waarin je kon schrijven. Tegenwoordig kun je op je Android smartphone of tablet ook je diepste zieleroerselen kwijt met de gratis Memoires app. Schrijven is typen geworden en het slot is vervangen door een wachtwoord. Maar verder kun je alles kwijt aan je elektronische dagboek. En je kunt Memoires ook gewoon, iets minder hoogdravend, als een soort Evernote gebruiken.

Taal: 
Engels