Gratis grote bestanden (foto's) versturen

Hieronder vindt u gratis applicaties om grote bestanden mee te versturen. Handig als u bijvoorbeeld veel vakantiefoto's wilt mailen en dit niet lukt omdat de bijlagen te groot zijn.

Firefox Send

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
8.75
Installatie: 
100% schoon
Privacy: 
Verzamelt geen gegevens

Firefox Send is een nieuwe dienst van Mozilla om snel grote bestanden of veel foto's te delen met anderen. Een directe concurrent voor WeTransfer dus. Voordeel van Firefox Send is dat je geen mail-adressen hoeft in te vullen, dat bestanden versleuteld zijn en dat je ze met een wachtwoord kunt beveiligen. Je kunt tot 1 GB verzenden zonder registratie en tot 2,5 GB als je gratis registreert. Niet alleen voor Firefox, maar voor alle browsers!

Taal: 
Nederlands en Engels

WeTransfer

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
6.05422
Installatie: 
Let op bij de installatie

Wilt u in een keer heel veel foto's of grote bestanden versturen naar vrienden of familie dan lukt dat meestal niet met de mail. De meeste mailproviders stellen een limiet aan de grootte van bijlagen en ook de mailboxen van ontvangers kunnen vaak niet honderden MB's verwerken. Een oplossing hiervoor is de webdienst WeTransfer waarmee u tot 2 GB aan bestanden of foto's kunt verzenden aan maximaal 20 personen.

Taal: 
Engels