Gratis firewalls

Hieronder vindt u gratis firewalls. In tegenstelling tot de standaard Windows Firewall filteren en beschermen deze gratis firewalls behalve het inkomende internetverkeer ook de uitgaande verbindingen. Extra beveiliging dus, maar ook ingewikkelder, omdat u goed moet weten welke applicaties u toestemming moet geven om het internet op te gaan.

Privatefirewall

Voor Windows
8.60345
Installatie: 
100% schoon

Privatefirewall is een uitgebreide firewall die op verschillende niveaus bescherming geeft. Zo worden in- en uitgaand verkeer en applicaties natuurlijk gecontroleerd, maar ook verdacht gedrag van processen, register, systeem en uw e-mail worden gemonitord. Privatefirewall is een uitstekende firewall voor gevorderden die alles op hun pc in de gaten willen houden.

Versienummer: 
7.0
Taal: 
Engels

Comodo Internet Security Premium

Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android
7.4143
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Comodo Internet Security is een gratis beveiligingspakket dat Comodo Firewall en Comodo Antivirus integreert. Dus firewall en anti-virus in één. Handige extra is een beveiligde virtuele omgeving om bijvoorbeeld te internet bankieren en winkelen. Er zijn ook Comodo anti-virus producten voor Mac, Linux en Android.

Versienummer: 
11.0.0.6728
Taal: 
Nederlands en Engels

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

Voor Windows
6.1893
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

ZoneAlarm is de bekendste gratis firewall, die geroemd wordt om zijn gebruikersvriendelijkheid. De meldingen die ZoneAlarm geeft zijn duidelijk en u kunt altijd meer informatie opzoeken op de site van Zone Labs. Sinds 2012 biedt ZoneAlarm gratis geïntegreerde anti-virus aan, maar u kunt ook kiezen voor alleen de firewall.

Versienummer: 
15.4.062.17802
Taal: 
Engels