Gratis reisplanner apps downloaden

Hieronder vindt u gratis apps in de categorie reisplanner. Dit zijn reisplanners voor het openbaar vervoer: bus, trein, tram en metro. U kunt ze sorteren op cijfer en aantal keren bekeken.

NS

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
6.61905

NS (voorheen NS Reisplanner) is de officiële app van de NS. Je kunt er eenvoudig je reis mee plannen en snel vertrektijden opzoeken. Ook waarschuwt de app wanneer je moet uitchecken met een OV-chipkaart. Storingen en vertragingen worden weergegeven en zijn vaak eerder via deze app te vinden dan op de borden op het station. NS Reisplanner is een onmisbare app voor mensen die veel met de trein, bus, tram en metro onderweg zijn.

Installatie: 
100% schoon
Versienummer: 
8.0.0 (iOS) & 7.35.1 (Android)
Taal: 
Nederlands

9292

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
5.76

De 9292 app werkt eigenlijk hetzelfde als de website, maar is voor smartphones en tablets veel handiger. Je kunt locatiebepaling activeren, zodat je direct vanaf de plaats waar je je bevindt een routebeschrijving kunt opzoeken. Via de planner kun je je reis met het openbaar vervoer (OV) plannen en zie je het meteen als er vertragingen zijn. De app geeft je dan meerdere adviezen waar je uit kun kiezen. Een must als je veel onderweg bent!

Installatie: 
Let op bij de installatie
Taal: 
Nederlands