Google Drive

Voor Windows en macOS
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.1 (44 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Google Drive is het antwoord van Google op DropBox en OneDrive. Sinds april 2012 biedt Google Drive gratis online opslag en synchronisatie voor Windows, Mac, iOS en Android.

Na jarenlange geruchten heeft Google pas in 2012 een eigen clouddienst voor online opslag en synchronisatie geïntroduceerd: Google Drive. Drive biedt - samen met uw Google+ en Gmail-account - 15 GB gratis opslag en kent nauwe integratie met Google Docs.

U kunt documenten en spreadsheets bewerken vanuit Google Drive/Google Docs en delen met anderen. Ook kunt u HD-video, Adobe Illustrator- en Photoshop-bestanden openen in uw browser (ook al heeft u die applicaties niet op uw pc).

Handig is dat u met Google Drive ook documenten kunt inscannen. Klik op de blauwe plus onderaan (Nieuw) en kies dan voor Scannen.

Met Drive heeft Google het nog ontbrekende puzzelstukje toegevoegd aan zijn brede scala van clouddiensten. Er zijn applicaties voor Windows, macOS, iPhone en iPad en Android.

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Fijne app. Verbinden met andere apparaten erg makkelijk. 1 nadeel voor naar mening; als ik de foto's opnieuw download verminderd de kwaliteit zichtbaar.
Verder mooi overzichtelijk en zoals genoemd: fijne app om mee te werken. Maar voor de professionele foto's neig ik toch naar Flickr.

Goedemiddag,

Kun je Google Drive gebruiken als backup/reservekopie voor je Word-bestanden, foto's etc.?

Hartelijk dank voor uw reactie!
Groet, Jeannet

Ook hier achterhaalde info! Google drive standaard gratis 15 GB!

Is nu aangepast in de tekst.

mooie uitvinding

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frank_ijk