Gratis audio conversie software

Hieronder vind je een overzicht van alle gratis software in de categorie audio conversie. Hiermee kun je muziek omzetten in een ander formaat. Bijvoorbeeld aac converteren naar mp3.

fre:ac

Van harte aanbevolen door GratisSoftware.nl
Voor Windows, macOS en Linux
8.70122

fre:ac - free audio converter is een open source programma om audio cd's te rippen en muziek te converteren naar een ander bestandsformaat. fre:ac is makkelijk te gebruiken en kan van geripte cd's informatie ophalen bij CDDB. fre:ac kan audio converteren van en naar alle bekende formaten: MP3, MP4/M4A, WMA, Ogg Vorbis, FLAC, AAC, WAV en Bonk.

Installatie: 
100% schoon
Versienummer: 
1.1.7
Taal: 
Nederlands en Engels

FormatFactory

Afgeraden door GratisSoftware.nl
Voor Windows
6.9604

FormatFactory is een multifunctioneel programma dat audio en video kan converteren, cd's en dvd's kan rippen en afbeeldingen omzetten naar een ander formaat. FormatFactory is handige alles-in-een converteersoftware. De interface is wel wat onoverzichtelijk.

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!
Versienummer: 
5.13
Taal: 
Nederlands en Engels

Any Audio Converter

Redelijk, maar er zijn veel betere programma's
Voor Windows
6.71681

Any Audio Converter is een handig programma om muziekbestanden om te zetten in een ander formaat. Mp3, wma, aac, flac, ogg, wave en m4a kunnen geconverteerd worden naar een andere bestandsindeling. Ook kan Any Audio Converter uit video-bestanden de audio extraheren.

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!
Taal: 
Engels