Gratis audio conversie software

Hieronder vindt u een overzicht van alle gratis software in de categorie audio conversie. Hiermee kunt u muziek omzetten in een ander formaat. Bijvoorbeeld aac converteren naar mp3.

fre:ac

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows, macOS en Linux
8.896
Installatie: 
100% schoon

fre:ac - free audio converter is een open source programma om audio cd's te rippen en muziek te converteren naar een ander bestandsformaat. fre:ac is makkelijk te gebruiken en kan van geripte cd's informatie ophalen bij CDDB. fre:ac kan audio converteren van en naar alle bekende formaten: MP3, MP4/M4A, WMA, Ogg Vorbis, FLAC, AAC, WAV en Bonk.

Versienummer: 
1.1.5
Taal: 
Nederlands en Engels

FormatFactory

Voor Windows
6.9596
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

FormatFactory is een multifunctioneel programma dat audio en video kan converteren, cd's en dvd's kan rippen en afbeeldingen omzetten naar een ander formaat. FormatFactory is handige alles-in-een converteersoftware. De interface is wel wat onoverzichtelijk.

Versienummer: 
5.6.5
Taal: 
Nederlands en Engels

Any Audio Converter

Voor Windows
6.68224
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Any Audio Converter is een handig programma om muziekbestanden om te zetten in een ander formaat. Mp3, wma, aac, flac, ogg, wave en m4a kunnen geconverteerd worden naar een andere bestandsindeling. Ook kan Any Audio Converter uit video-bestanden de audio extraheren.

Taal: 
Engels