OnlyOffice

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Open source
Beperkingen: 
De betaalde versie biedt een online editor en samenwerkingsfuncties
Categorie: 
Office
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

OnlyOffice is een gratis open source kantoorpakket uit Letland dat de beschikking heeft over een tekstverwerker, spreadsheet-programma en prestatie-applicatie. OnlyOffice kan overweg met Microsoft Office en OpenDocument formaten. De OnlyOffice desktop editor is gratis voor Windows, macOS en Linux.

OnlyOffice is een uitgebreid kantoorpakket waarmee je documenten en spreadsheets in Microsoft Office (2007) en OpenDocument (LibreOffice) formaat kunt creëren, bewerken en opslaan. Presentaties kunnen alleen in Microsoft Office formaat opgeslagen worden. Ook pdf wordt ondersteund om in op te slaan.

OnlyOffice is een aardig desktop office-pakket, dat sinds 2022 ook in het Nederlands vertaald is. De betaalde variant biedt een online editor waarin documenten gedeeld kunnen worden en veel samenwerkingsmogelijkheden. Er is ook een gratis open source variant van deze web-office versie van OnlyOffice, die organisaties op hun server kunnen installeren.

inst

Reacties

@Joost
Dank, mobiele apps zijn toegevoegd

Hallo, na wat gescrold te hebben vond ik ook een versie voor android.

Groetjes Joost.

@HaVe
Dank, is gewijzigd nu.

De regel "maar het nadeel is dat er geen Nederlandse vertaling is" kan dus nu ook verwijdert worden.

@Filip, je kan wel opslaan als PDF ..

Toch liever FreeOffice kan ook opslaan als PDF en werkt als microsoft Office

top product

Nooit van gehoord, maar ik ga hem eens uit proberen in Linux Mint.
Ik las hieronder goede ervaringen :-)

Thanx

Wat een goeie; Ik zat al tijden me te ergeren met Libre Office (linux mint) waar mijn (MS office opgemaakte)CV maar aan het verschuiven was, nu met Only Office totaal geen problemen meer ! Ik ben heel blij Gratissoftwaresite met deze gouden tip.

Ze leveren nu bij 4.2.5.312.

Pagina's