OnlyOffice

Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.1 (59 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
6.4.2
Licentie: 
Open source
Beperkingen: 
De betaalde versie biedt een online editor en samenwerkingsfuncties
Categorie: 
Office
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

OnlyOffice is een gratis open source kantoorpakket uit Letland dat de beschikking heeft over een tekstverwerker, spreadsheet-programma en prestatie-applicatie. OnlyOffice kan overweg met Microsoft Office en OpenDocument formaten. De OnlyOffice desktop editor is gratis voor Windows, macOS en Linux.

OnlyOffice is een uitgebreid kantoorpakket waarmee u documenten en spreadsheets in Microsoft Office (2007) en OpenDocument (LibreOffice) formaat kunt creëren, bewerken en opslaan. Presentaties kunnen alleen in Microsoft Office formaat opgeslagen worden. Ook pdf wordt ondersteund om in op te slaan.

OnlyOffice is een aardig desktop office-pakket, maar het nadeel is dat er geen Nederlandse vertaling is. De betaalde variant biedt een online editor waarin documenten gedeeld kunnen worden en veel samenwerkingsmogelijkheden. Er is ook een gratis open source variant van deze web-office versie van OnlyOffice, die organisaties op hun server kunnen installeren.

Download

inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

top product

Nooit van gehoord, maar ik ga hem eens uit proberen in Linux Mint.
Ik las hieronder goede ervaringen :-)

Thanx

Wat een goeie; Ik zat al tijden me te ergeren met Libre Office (linux mint) waar mijn (MS office opgemaakte)CV maar aan het verschuiven was, nu met Only Office totaal geen problemen meer ! Ik ben heel blij Gratissoftwaresite met deze gouden tip.

Ze leveren nu bij 4.2.5.312.

Zoek je de makkelijkste? De allereenvoudigste die met grote lijst officebestanden (zelfs docx) kan omgaan (en kan opslaan!), enige minpuntje welke ik kan vinden is dat het niet Nederlands is. Aanrader als je office net als ik niet gewend bent te gebruiken en wel nodig hebt bij je CV bijvoorbeeld

#anoniem :Je bent waarschijnlijk een voorstander van gratis software,net zoals jdb.
Als jij eens wat verder zou kijken dan je neus lang is,dan weet je ook dat vriendelijkheid geen geld kost.Maar zover heb je denk ik niet gekeken.

Ik bood directe hulp door naar de beschikbare Office-pakketten te verwijzen.

Dank voor jullie reacties. Onterechte opmerking van mij.
Via het zoekvenster vond ik het pakket niet, vandaar mijn reactie.
#anoniem: je had ook gewoon zoals de redactie kunnen reageren. Geen sneer, maar meteen directe hulp.

Jammer van de miezerig kleine grijze icons die ook niet aangepast kunnen worden.
Ik houd het toch maar op Libre Office.

Pagina's