Zoom

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.1 (13 stemmen)

Info

Omschrijving software: 

Zoom is een videobeldienst die tijdens het begin van de corona-crisis in 2020 heel populair geworden is. Je kunt met de gratis versie van Zoom videobellen of telefonisch vergaderen met maximaal honderd mensen. En met een tijdslimiet van 40 minuten.

Zoom is een gebruikersvriendelijk programma waarmee je kunt videobellen met groepen, televergaderen (teleconferenties) of online les kunt geven. In de betaalde versie kun je langer dan veertig minuten bellen (maar je kunt natuurlijk ook een nieuwe sessie starten).

Begin 2020 toen Zoom snel populair werd, waren er veel zorgen over de beveiliging en privacy van Zoom. Inmiddels lijkt de producent zijn zaken wat beter op orde te hebben. Veel lekken zijn dichtgeplakt en de beveiliging is aangescherpt (onder andere is de verbinding nu standaard beveiligd). Over het privacybeleid van Zoom, en welke persoonlijke gegevens het bedrijf deelt met anderen, kun je hier lezen.

Download

Details
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Gratis versie: groepsvideobellen tot 100 mensen, maximaal 40 minuten
Categorie: 
Internet telefonie
Taal: 
Engels
Website producent: 

Reacties

Hotfix 5.9.7

nieuwe versie 5.9.1

Nieuwe versie 5.8.7.

nieuwe versie 5.8.4

Door alle audio en video opties zoals bijvoorbeeld original sound en content van 2nd camera, heeft Zoom idioot betere audio en video kwaliteit dan Teams (uncompressed audio en 1080p beeldkwaliteit van jou? Hell yeah!). Alleen jammer dat Zoom slechts voor 1-op-1 gesprekken onbeperkt (30 uur) gratis is. Daarom blijft Teams voor mij toch de voorkeur hebben

nieuwe versie 5.7.8

nieuwe versie 5.7.4

nieuwe versie 5.7.3

nieuwe versie 5.7.0

nieuwe versie 5.6.5