WeTransfer

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.1 (178 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Wilt u in een keer heel veel foto's of grote bestanden versturen naar vrienden of familie dan lukt dat meestal niet met de mail. De meeste mailproviders stellen een limiet aan de grootte van bijlagen en ook de mailboxen van ontvangers kunnen vaak niet honderden MB's verwerken. Een oplossing hiervoor is de webdienst WeTransfer waarmee u tot 2 GB aan bestanden of foto's kunt verzenden aan maximaal 20 personen.

U kunt de mailadressen van vrienden of familie invullen op de website en vervolgens kunt u de gewenste foto's, muziek, video of andere bestanden uploaden naar WeTransfer. Uw contacten ontvangen daarna een mailtje met een downloadlink, zodat ze alle bestanden kunnen binnenhalen naar hun eigen pc.

WeTransfer versleutelt de verbindingen en biedt aan om tot 2 GB aan maximaal 20 personen te versturen. Registratie is niet eens nodig en een downloadlink blijft twee weken geldig.

WeTransfer is ideaal om honderden vakantiefoto's, filmpjes of andere grote bestanden te mailen aan veel ontvangers. En nooit meer klachten over volle inboxen of meldingen dat bijlagen in de mail te groot zijn.

Android en iOS
Wil je op een makkelijke manier heel veel foto's of filmpjes uitwisselen met familie of vrienden dan is de WeTransfer app ideaal. Je kunt tot 10 GB aan video's en foto's delen met anderen. Dus al je vakantiefoto's of filmpjes van je kinderen kun je via WeTransfer versturen.

De app is heel simpel: je selecteert de foto's en filmpjes die je wilt delen, vult het e-mail-adres van je familie of vrienden in en stuurt alle bestanden. De ontvanger krijgt vervolgens een linkje toegestuurd waar hij de foto's en video's kan downloaden. Net als bij de webdienst van WeTransfer. Jammer is alleen dat je behalve foto's en filmpjes nog niet andere grote bestanden kunt verzenden op je smartphone of tablet.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Ik gebruik al jàààren wetransfer. Nu lukt het plots niet meer. De site opent niet meer. Waar vind ik elders de download voor windows? Zo kan ik het programma toch opnieuw installeren op mijn pc. Thanx

Goede ervaring mee. Hoe Wetransfer precies werkt, staat hier actueler beschreven met behulp van screenshots:
https://www.gerbengv...

prima

Als je binnen korte tijd (ongeveer een maand) 3 of 4 grote bestanden verstuurt wordt je daarna verwezen naar de betaalde versie. Dat is een beperking.
Ik doe het nu maar met Firefox-send of nog makkelijker Telegram-Desktop.

Zeker zo goed als WeTransfer is TransferXL.com

goed

geen

Dan zou ik klagen bij WeTransFer i.p.v. hier. De makers zijn dan ook op de hoogte en kunnen er mee aan de slag.
Je kan het ook nog prima via de website doen.
https://wetransfer.com/

Geen idee of Safari ook met Add-ons werkt, anders zou misschien een ad-blocker of iets dergelijks de boel dicht kunnen zetten.
Of de cookies zijn uitgezet, wil ook nog wel eens het probleem zijn.

Dat is niet zo moeilijk hoor, dat kan gewoon via hun website.
https://wetransfer.com/

Pagina's