ING Bankieren

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 4.4 (40 stemmen)

Info

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Internet bankieren
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

ING Bankieren is de app waarmee klanten van de bank hun rekeningen kunnen bekijken en geld over kunnen maken. Saldo opvragen en af- en bijschrijvingen inzien kan ook onderweg vanaf smartphone of tablet. Je kunt mobiel bankieren zonder TAN-codes bij de ING nadat je via je pc een bevestigingscode aanvraagt op Mijn ING. Er zijn apps voor Android en iOS.

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Ik wil alleen rustig thuis bankieren op mijn pc met mijn mobiel naast me en niet onderweg en zeker niet op een schermpje van mob. telefoon formaat. Onderweg kan ik pinnen en daar heb ik geen app voor nodig. Een scanner onvermijdelijke dan ???

Inloggen ING Zakelijk,extra gebruiker toevoegen:
https://www.ing.nl/z...

Inloggen ING Particulier (PSD2):
https://www.ing.nl/d...

Inloggen ING Zakelijk (PSD2):
https://www.ing.nl/z...

De tan werkte prima, nu heb ik een zakelijke scanner maar nu kan de accountant niet meer bij de bankgegevens, dus moet ik aan de smartphone en dat wil ik helemaal niet.

Het oude systeem met de Tan code was prima voor thuisbankieren. Mijn internet exploier 11 was niet goed meer. Heb ik moeten veranderen. Nu krijg ik geregeld. MISLUKT probeer het later nog een keer. Zullen wel kinderziektes zijn neem ik aan. De scanner is goed als hij het doet.

Ik snap er helemaal niets meer van. Ik neem een andere bank

Pushmeldingen werken niet.

Wat heeft het voor zin om push-meldingen aan te zetten in de ING app als je vervolgens geen meldingen krijgt wanneer er geld is bijgeschreven?

Super handig dat je nu pushmeldingen krijgt elke keer als er geld is bijgeschreven.
Alleen is er al een paar keer bijgeschreven maar geen meldingen. Wat doe ik fout?

Beste @verdrietig, de enige reden die ik kan bedenken is dat ING af wil van het werk(voor hun gedoe, voor de klant het meest veilige en makkelijke systeem) m.b.t. aanmaken en verzenden van TAN-codes. ING claimt dat de nieuwe mogelijkheden veiliger en eenvoudiger zijn. Hoezo veiliger? Bereid je alvast maar voor op nagemaakte ING-(phishing)apps etc. Hoezo eenvoudiger? Kijk eens naar het instructiefilmpje op de ING-site hoeveel handelingen (extra apparaatjes) er voor nodig zijn om een betaling uit te voeren. ING zegt ook dat uit onderzoek onder klanten is gebleken dat hun voorkeur uitgaat naar dit nieuwe systeem. Ik (en al mijn ING-kennisssen) hebben nooit zo'n verzoek ontvangen! De enige reden dat ik nog bankier bij deze geld-witwas-organisatie is/was de TAN-code. Ga nu op zoek naar een andere bank (helaas ook geen TAN-systeem, ik weet het) maar misschien wel klantvriendelijker en eerlijker.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
grieken_and