ING Bankieren

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Internet bankieren
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

ING Bankieren is de app waarmee klanten van de bank hun rekeningen kunnen bekijken en geld over kunnen maken. Saldo opvragen en af- en bijschrijvingen inzien kan ook onderweg vanaf smartphone of tablet. Je kunt mobiel bankieren zonder TAN-codes bij de ING nadat je via je pc een bevestigingscode aanvraagt op Mijn ING. Er zijn apps voor Android en iOS.

Reacties

Een aantal jaren de app gebruikt, om saldo te bekijken, maar nooit een rekening mee betaald. Daarvoor gebruikte ik het account van mijn echtgenote die een scanner heeft. Het aanvragen van een scanner is simpel en die heb je een week na aanvraag in huis. Installeren is niet moeilijk. Je moet wel een mobiel nummer invullen in je account, want je krijgt een SMSje ter bevestiging. Ik heb nog geen seconde spijt dat ik weer een scanner gebruik en mijn app heb verwijderd van mijn tablet.

Kantoren verdwijnen en heb nu nieuwe pc en kan app ing homebank niet installeren...kan wel heel omslachtig op homebank geraken..wat een service!!!!
Willen jullie dat klanten overstappen naar een andere bank?

Ik wil alleen rustig thuis bankieren op mijn pc met mijn mobiel naast me en niet onderweg en zeker niet op een schermpje van mob. telefoon formaat. Onderweg kan ik pinnen en daar heb ik geen app voor nodig. Een scanner onvermijdelijke dan ???

Inloggen ING Zakelijk,extra gebruiker toevoegen:
https://www.ing.nl/z...

Inloggen ING Particulier (PSD2):
https://www.ing.nl/d...

Inloggen ING Zakelijk (PSD2):
https://www.ing.nl/z...

De tan werkte prima, nu heb ik een zakelijke scanner maar nu kan de accountant niet meer bij de bankgegevens, dus moet ik aan de smartphone en dat wil ik helemaal niet.

Het oude systeem met de Tan code was prima voor thuisbankieren. Mijn internet exploier 11 was niet goed meer. Heb ik moeten veranderen. Nu krijg ik geregeld. MISLUKT probeer het later nog een keer. Zullen wel kinderziektes zijn neem ik aan. De scanner is goed als hij het doet.

Ik snap er helemaal niets meer van. Ik neem een andere bank

Pushmeldingen werken niet.

Wat heeft het voor zin om push-meldingen aan te zetten in de ING app als je vervolgens geen meldingen krijgt wanneer er geld is bijgeschreven?