ING Bankieren

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 4.6 (33 stemmen)

Info

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Internet bankieren
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

ING Bankieren is de app waarmee klanten van de bank hun rekeningen kunnen bekijken en geld over kunnen maken. Saldo opvragen en af- en bijschrijvingen inzien kan ook onderweg vanaf smartphone of tablet. Je kunt mobiel bankieren zonder TAN-codes bij de ING nadat je via je pc een bevestigingscode aanvraagt op Mijn ING. Er zijn apps voor Android en iOS.

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

De TAN-codes werken prima. Waarom dan de klanten iets anders door de strot duwen? Om bij ING te kunnen bankieren worden mensen verplicht om een duur apparaat aan te schaffen (en wellicht een abonnement af te sluiten) waar ze helemaal geen behoefte aan hebben, een apparaat dat ze na een paar jaar al weer moeten vervangen omdat het dan verouderd is en er geen software-updates meer beschikbaar komen, en zich over te leveren aan data-oogstmachine Google (of een peperduur Apple-toestel te kopen).
Het wordt tijd dat de politiek keihard gaat ingrijpen. We hebben het hier namelijk over wat feitelijk een essentiële publieke voorziening is. Zijn er banken die niet aan deze onwenselijke flauwekul doen?

@Gert van Dam,
ING biedt de ING Scanner, zodra het gebruik van de TAN-code stopt.
Anders dan jij beweert, word je dus helemaal niet verplicht een smartphone te hebben of te kopen.
Lees:
https://www.ing.nl/p...

Ja, dat is mij bekend. Maar je kunt er donder op zeggen dat dit alternatief binnen de korste keren wordt afgeschaft met als "argument" dat bijna iedereen de app gebruikt.
Er is geen enkel steekhoudend argument voor afschaffing van de huidige methodiek.

Het oude programma van ING werk nog op Windows 10. Het nieuwe programma werkt helaas niet op mijn PC met windows 10.

Ongewenste dwang to gebruik van smartphone of tablet. Of geeft ING elk van haar klant een smartphone of tablet kado? Dan wil ik er nog eens over gaan denken, af te stappen van gebruik TAN codes

Al jaren maak ik gebruik van TAN codes via de SMS en helaas gaan ze ermee stoppen. Ik maak geen gebruik van een IOS en of een Android apparaat, wat nu? Moet ik een apparaat gaan kopen om te kunnen bankieren? Wat ik al helemaal niet begrijp is dat het ook niet op een Windows tablet zoals een Surface wordt aangeboden, terwijl Windows 10 het meest gebruikte besturingssysteem is. Blijkbaar moet het een IOS of Android tablet zijn. Voor de Windows Phone begrijp ik het wel, deze wordt niet meer ondersteund. Begrijp ook niet waarom een app veiliger is dan een Telefoonnummer.

@Jos,

Ik vermoed dat je het hebt over de aankondiging door ING van 23 januari, waarin ING schrijft, "ING vernieuwt online bankieren met Mijn ING [...]. In deze vernieuwde online omgeving bevestigen klanten hun opdrachten voortaan standaard met de ING Mobiel Bankieren App en niet meer met een TAN-code per sms of papieren lijst."
https://www.ing.nl/n...

ING schreef in dat bericht ook:
"Klanten die de app niet kunnen gebruiken, bevestigen hun opdrachten voorlopig nog met een TAN-code. Eind 2018 komt ING voor deze klanten met een alternatief."

Het lijkt me dat ING aan die toezegging gebonden is.

Mogelijk maakt ING echt pas op de valreep, echt pas tegen eind 2018, het beloofde alternatief bekend, zoals ING dat in januari aangaf.

kan de app niet installeren op windows 10,dit kan toch niet!!,mij iets opdringen wat vervolgens niet werkt,ga klacht neerleggen bij het programma radar en kassa,wie volgt mij!!!

Voor Windows 10 kun je gewoon naar de website van ING gaan

dan heb je wel weer die tan codes nodig

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_uitsland