Photopea

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Gratis versie bevat reclame
Categorie: 
Fotobewerking
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Photopea is een online fotobewerker (te gebruiken vanuit je browser) die overweg kan met PhotoShop-, GIMP- en Sketch-bestanden. Photopea is een uitgebreide foto-editor die over veel functies beschikt, zoals lagen en maskers. Verder kun je er alle gangbare bewerkingen mee uitvoeren en filters toepassen. En in het Nederlands.

Photopea is zeer handig als je geen fotobewerkingsprogramma tot je beschikking hebt en even snel vanuit je browser afbeeldingen wilt aanpassen. Helemaal fijn is het dat Photopea gewoon PhotoShop (PSD), InDesign, GIMP (XCF), Krita, Illustrator, Afinnity en Sketch-bestanden kan openen en bewerken. Ook png, jpeg, gif, bmp, svg en veel andere foto-formaten worden ondersteund.

Photopea beschikt over de volgende mogelijkheden en functies:
- lagen
- maskers
- filters als vervagen, ruis, pixel, rendering, verscherpen en stileer
- bewerkingen en tools als bijsnijden, pipet, healen, scherper maken, vervagen, verloop (gradients), klonen, kleuren, tekst brushes en penselen, roteren, vergroten/verkleinen enzovoort

Photopea is gratis met advertenties (die niet storend aan de rechterkant van de pagina staan). Je kunt een gratis account maken en dan op verschillende apparaten je afbeeldingen bewerken. De betaalde versie heeft geen reclame.

Je kunt afbeeldingen opslaan op je pc, in PeaDrive of bij diverse andere clouddiensten zoals Dropbox, OneDrive en Google Drive.

inst

Reacties

Lijkt mij een prachtige programma om foto,s mee te bewerken.

avg secure browser geeft geen mogelijkheid tot start van de grates bewerkingsprogramma helaas , nu via google browser.

Goed

kijk wat het is

Hoe zit het met je foto's, moet je die uploaden naar Photopea? Zoja, blijven ze dan in bezit van Photopea? Hoe zit het met je rechten die je als fotograaf hebt?
Hier lees ik niets over in uw recensie.