Photopea

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (11 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
3.2
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Gratis versie bevat reclame
Categorie: 
Fotobewerking
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Photopea is een online fotobewerker (te gebruiken vanuit uw browser) die overweg kan met PhotoShop-, GIMP- en Sketch-bestanden. Photopea is een uitgebreide foto-editor die over veel functies beschikt, zoals lagen en maskers. Verder kunt u er alle gangbare bewerkingen mee uitvoeren en filters toepassen. En in het Nederlands.

Photopea is zeer handig als u geen fotobewerkingsprogramma tot uw beschikking hebt en even snel vanuit uw browser afbeeldingen wilt aanpassen. Helemaal fijn is het dat Photopea gewoon PhotoShop (PSD), GIMP (XCF) en Sketch-bestanden kan openen en bewerken. Ook png, jpeg, gif, bmp, svg en veel andere foto-formaten worden ondersteund.

Photopea beschikt over de volgende mogelijkheden en functies:
- lagen
- maskers
- filters als vervagen, ruis, pixel, rendering, verscherpen en stileer
- bewerkingen en tools als bijsnijden, pipet, healen, scherper maken, vervagen, verloop (gradients), klonen, kleuren, tekst brushes en penselen, roteren, vergroten/verkleinen enzovoort

Photopea is gratis met advertenties (die niet storend aan de rechterkant van de pagina staan). U kunt een gratis account maken en dan op verschillende apparaten uw afbeeldingen bewerken. De betaalde versie heeft geen reclame.

Download

inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Lijkt mij een prachtige programma om foto,s mee te bewerken.

avg secure browser geeft geen mogelijkheid tot start van de grates bewerkingsprogramma helaas , nu via google browser.

Goed

kijk wat het is

Hoe zit het met je foto's, moet je die uploaden naar Photopea? Zoja, blijven ze dan in bezit van Photopea? Hoe zit het met je rechten die je als fotograaf hebt?
Hier lees ik niets over in uw recensie.

Pagina's