Ziggo GO

Voor Windows
Webapplicatie in de cloud
Voor Android, iOS en Windows Mobile
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.2 (99 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
2.3.37 (iOS & Android) & 2.6.0.0 (Windows 10)
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Televisie
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

Niet overal in huis een tv staan, of wil je onderweg of ergens anders televisie kijken? Met de Ziggo GO (voorheen Horizon Go) app voor Ziggo- en voormalig UPC-klanten kun je overal naar alle zenders kijken op je iPad, iPhone en je Android smartphone en tablet. NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica en alle andere zenders in je tv-pakket kun je zo live zien. Je moet wel een televisie- en internet-abonnement van Ziggo hebben.

Verder biedt Ziggo GO een tv gids met een overzicht van alle programma's, on demand tv mogelijkheden en Replay TV om uitzendingen terug te kijken. De app is verkrijgbaar voor Windows 10, iOS en Android en ondersteunt Google Chromecast en Apple Airplay om Live TV te streamen naar een ander scherm. Live TV kijken werkt ook als je op een andere internetverbinding dan van Ziggo zit.

Vanaf 2018 kun je in alle EU-landen met de Ziggo app gewoon naar alle zenders kijken die je in Nederland ook buitenshuis kunt zien.

Website: 

Ziggo GO TV (live tv kijken op je pc of laptop, inloggen met je Ziggo account vereist)

Deel deze download: 

Reacties

waardelooze app altijd gratis ziggo
nu moet je kopen in ap storen en aanmelden

nix aan meer die zigooo !!!!

heb de win 10 app draaiend gehad op mijn pc, maar na een nieuwe install. van win 10 op mijn ssd, kan ik de app niet meer downloaden via windows app store, ik krijg steeds " error pagina download niet mogelijk. nu kan ik natuurlijk via mijn browser kijken, maar is dit op te lossen?

Je hebt onder W10 geen app nodig.
Ziggo Go draait prima binnen een courante browser, bijvoorbeeld FireFox.
Probeer maar: https://www.ziggogo....

Ik heb op mijn windows 10 pc versie 2.5.1.0. Doet het over het algemeen prima, soms lijkt het bij openen niet te lukken en krijg ik een mededeling; als ik deze echter sluit start de app toch gewoon op. Terug bladeren in de gids geeft de mogelijkheid een programma later alsnog te starten en bij sommige zenders kan ik dan vooruitschuiven en de reclame over slaan, bij de meeste commerciëlen lukt dat niet. Daar zit ook de kneep t.a.v. opnemen van programma's, reclames zijn inkomsten.

ik heb al versie 2.7.0

ik heb al enige tijd Win10 versie 2.2.3.16240

Niet vooruit te branden; ofwel ik heb via deze app op mijn pc nog nooit iets gezien. Log via de website in, dan heb je kans dat je nog iets ziet.

Nee, nee, nee - @ redactie : je gaat simpelweg iedere keer eerst even naar Instellingen > apps > Ziggo Go > Geavanceerd > OPNIEUW INSTELLEN. Na opnieuw instellen even 10 seconden wachten - en klaar.

J.

"Overal naar alle zenders kijken" wordt hierboven gesuggereerd.
Maar naar lokale (niet: regionale) zenders kijken is niet mogelijk.
RTL en soortgelijken zijn vast commercieel interessanter dan lokaal.

Ik heb een abbo bij ziggo. Nu heb ik een tablet met windows 10 die ik niet meer kan update, omdat het geheugen te klein is. Bij deze kan ik de app niet downloaden, omdat deze al bij de update van windows 10 zit( die ik niet meer kan downloaden).
En ik heb een android kastje 7.2( dus dit moet genoeg zijn) en daar geeft ie aan dat mijn kastje niet ondersteund word. Wat kan ik dan doen om op mijn apparaten een ziggo go app te krijgen, waar ik in principe voor betaal.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
dene_arken