Ziggo GO

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Televisie
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

Niet overal in huis een tv staan, of wil je onderweg of ergens anders televisie kijken? Met de Ziggo GO (voorheen Horizon Go) app voor Ziggo- en voormalig UPC-klanten kun je overal naar alle zenders kijken op je iPad, iPhone en je Android smartphone en tablet. NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica en alle andere zenders in je tv-pakket kun je zo live zien. Je moet wel een televisie- en internet-abonnement van Ziggo hebben.

Verder biedt Ziggo GO een tv gids met een overzicht van alle programma's, on demand tv mogelijkheden en Replay TV om uitzendingen terug te kijken. De app is verkrijgbaar voor Windows 10, iOS en Android en ondersteunt Google Chromecast en Apple Airplay om Live TV te streamen naar een ander scherm. Live TV kijken werkt ook als je op een andere internetverbinding dan van Ziggo zit.

Ook zijn er sinds 2020 Ziggo Go apps voor Apple TV en smart televisies met Android TV (Sony en Philips onder andere), zodat je voor je tweede tv geen aparte mediabox hoeft te kopen. Je moet dan wel internet via Ziggo hebben.

Vanaf 2018 kun je in alle EU-landen met de Ziggo app gewoon naar alle zenders kijken die je in Nederland ook buitenshuis kunt zien.

inst

Website producent: 

Ziggo GO TV
(live tv kijken op je pc of laptop, inloggen met je Ziggo account vereist)

Reacties

Beste Lucas, ik denk dat ik de oplossing voor jou heb. Ik had nml hetzelfde probleem en dat heb ik opgelost door Google Chrome te installeren , en zie daar het werkte weer.! Dat wil niet zeggen dat je Google Chrome moet gebruiken alleen het feit dat die op je comp/laptop staat is genoeg.
Probeer het maar en je zal het zien.

Vriendelijke groeten
Max Koelman

@Francien van Ke...,
Volgens mij kun je beter je vraag/opmerking doorgeven aan Ziggo. Gratissoftware.nl is geen Ziggo. Deze site geeft alleen maar aan welke gratis software er allemaal is met linkjes naar de de makers van die software.

https://www.ziggo.nl...

Hierboven een link naar Ziggo over Ziggo Go. Dit kun je als startpunt gebruiken.
mvg Gerard

Met de ziggo go app krijg je geen ondertiteling (bij opgenomen programma’s) voor doven en slechthorenden) dat is een groot gemis. Heb een ipad bij apple zeggen ze dat jullie ios niet ondersteunen en bij jullie net anders om. Doe er iets aan. Baal hier verschrikkelijk van.

@Lucas
Zoals hierboven vermeld staat:
De Ziggo GO app voor Windows 10 is eind 2020 gestopt: je kunt nu gewoon naar de website van Ziggo GO gaan om tv te kijken

Ik heb een nieuwe laptop gekocht alleen ik kan de ziggo app er niet meer op krijgen. Weet iemand waarmee dit te maken heeft?

Misshien heb je hier wat aan.
https://hardwaretips...

@Mickey

bedankt voor de links, ik had hetzelfde probleem maar vond het wat lastig met al die kabels. Ik had een site gevonden met een filmpje die ons leerde hoe het werkt met een chromecast, was een stuk simpeler en met een paar drukken op de knop werkt het makkelijk.
https://laptoid.nl/i...

@frank Aben ,

Hier nog een link ,

https://www.draadloo...

Hallo frank Aben ,

Zie deze link ,

https://www.coolblue...

LS
Ik ben in de overtuiging dat ik films die ik via mijn mobieltje / mijn laptop download, kan bekijken op mijn tv. Ik ben echter vergeten hoe dat in zijn werk gaat. Zou U mij daarbij kunnen helpen?
BVD

Pagina's