Ziggo GO

Info

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (133 stemmen)
Omschrijving software: 

Niet overal in huis een tv staan, of wil je onderweg of ergens anders televisie kijken? Met de Ziggo GO (voorheen Horizon Go) app voor Ziggo- en voormalig UPC-klanten kun je overal naar alle zenders kijken op je iPad, iPhone en je Android smartphone en tablet. NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica en alle andere zenders in je tv-pakket kun je zo live zien. Je moet wel een televisie- en internet-abonnement van Ziggo hebben.

Verder biedt Ziggo GO een tv gids met een overzicht van alle programma's, on demand tv mogelijkheden en Replay TV om uitzendingen terug te kijken. De app is verkrijgbaar voor Windows 10, iOS en Android en ondersteunt Google Chromecast en Apple Airplay om Live TV te streamen naar een ander scherm. Live TV kijken werkt ook als je op een andere internetverbinding dan van Ziggo zit.

Ook zijn er sinds 2020 Ziggo Go apps voor Apple TV en smart televisies met Android TV (Sony en Philips onder andere), zodat je voor je tweede tv geen aparte mediabox hoeft te kopen. Je moet dan wel internet via Ziggo hebben.

Vanaf 2018 kun je in alle EU-landen met de Ziggo app gewoon naar alle zenders kijken die je in Nederland ook buitenshuis kunt zien.

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Televisie
Taal: 
Nederlands

inst

Website producent: 

Ziggo GO TV
(live tv kijken op je pc of laptop, inloggen met je Ziggo account vereist)

Reacties

@Lucas
Zoals hierboven vermeld staat:
De Ziggo GO app voor Windows 10 is eind 2020 gestopt: je kunt nu gewoon naar de website van Ziggo GO gaan om tv te kijken

Ik heb een nieuwe laptop gekocht alleen ik kan de ziggo app er niet meer op krijgen. Weet iemand waarmee dit te maken heeft?

Misshien heb je hier wat aan.
https://hardwaretips...

@Mickey

bedankt voor de links, ik had hetzelfde probleem maar vond het wat lastig met al die kabels. Ik had een site gevonden met een filmpje die ons leerde hoe het werkt met een chromecast, was een stuk simpeler en met een paar drukken op de knop werkt het makkelijk.
https://laptoid.nl/i...

@frank Aben ,

Hier nog een link ,

https://www.draadloo...

Hallo frank Aben ,

Zie deze link ,

https://www.coolblue...

LS
Ik ben in de overtuiging dat ik films die ik via mijn mobieltje / mijn laptop download, kan bekijken op mijn tv. Ik ben echter vergeten hoe dat in zijn werk gaat. Zou U mij daarbij kunnen helpen?
BVD

Sinds de laatste update werkt Ziggo go niet meer op mijn Android tablet A6

De App bevalt mij beter dan de browser; Edge en Firefox. Met de browsers erg hoge belasting van de processor; 80-100%, temp 70-80 graden, met als gevolg soms schokkerig beeld. Met de App (iets) lagere waardes. Met Edge browser Ziggo Go TV nu als web app geinstalleerd. Werkt ook goed. Web app zeer fraaie feature van Edge.

Ik gebruikte de Ziggo Windows 10 app ook niet, dus zit er niet mee. Even nog, hoewel buiten de topic van dit onderwerp, maar toch even; teruggrijpen op de Corona app van paar blogs terug. (De reactie´s staan uitgeschakeld voor die blog.) Nu het toch over apps gaat, nog even een reactie op de corona app van de overheid.

Die corona app is een matig succes. Men heeft de grote fout gemaakt dat deze niet op I phones past van lager dan een I phone 7. Ik heb een I phone 5 met IOS 10.5. (´´Krijgertje´´.) Die accepteert de corona app niet, welke op IOS 13.5 draait.

Een flinke misser bij de ontwikkeling van dat programma, waarbij GEEN (!) rekening is gehouden met het feit, dat veel senioren zich totaal niet laven aan telkens de nieuwste telefoontjes, zoals ik, maar iets pas vervangen als een product storingen vertoont. Dus ik heb er niets aan, net als al die mensen die ook I phone 5 of 5 hebben, etc. Een gemiste kans! Dit wilde ik nog, en passant, hierbij ventileren.

Pagina's