ProjectLibre

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

ProjectLibre is open source project management software en is de opvolger van OpenProj. Met deze gratis vervanger van Microsoft Project kunt u nieuwe project planningen maken of bestaande Microsoft Project bestanden importeren.

ProjectLibre is een afsplitsing van OpenProj dat sinds 2008 niet meer doorontwikkeld werd. Gestart in 2012 is ProjectLibre nu dé open source vervanger van Microsoft Project. ProjectLibre ondersteunt Gantt Charts, Network Diagrams, PERT Charts, RBS Charts en Earned Value costing. MS Project 2003, 2007 en 2010, 2013 en 2016 bestanden kunnen geopend worden met Projectlibre.

ProjectLibre is gratis te verkrijgen voor Windows, macOS en Linux.

Inst

Reacties

Inderdaad: wordt plompverloren in Program Files geplaatst. Link op desktop eenvoudig te plaatsen (Windows10). Verwijderen was ook geen probleem (Windows10). Zal het
onderzoeken in Linux.

Bij het installeren geen vraag waar te installeren, ook geen link op de desktop. Geek uninstaller kan het prg niet deinstalleren, daarvoor weer het install prg laten lopen om eea vd harde schijf te wissen, al met al een vervelende ervaring.